Ukrainian Calgary
-
Доброго вечора. Підкажіть хто яку страховку на квартиру оформлював.
-
Дорогі мої, збір для мого чоловіка він – чудовий чоловік та герой, який від початку повномасштабного вторгнення боронить наші життя, потребує нашої невідкладної допомоги. Постійне навантаження та проведення виконань бойових завдань на сході та півдні, спровокували розвиток асептичного некрозу голівок стегнових кісток IV ступеню. Наразі, Сергій надалі проходить службу, але постійний нестерпний біль впливає на виконання завдань. Після консультації зі спеціалістами «Інституту травматології та ортопедії НАМН України» було отримано висновок, що Сергій потребує тотального ендопротезування обох кульшових суглобів. Вартість протезів становить 7.000,00 доларів. Перша ціль – один суглоб – 3.500,00 доларів, це приблизно 130 тис. гривень. Прошу долучитися кожного, кому не байдуже! 🎯 Ціль: 130 000 ₴ 💳Картка Сергія 4441111155448883 Посилання на банку залишу в описі профілі PayPal [email protected]
-
Дорогі мої, збір для мого чоловіка він – чудовий чоловік та герой, який від початку повномасштабного вторгнення боронить наші життя, потребує нашої невідкладної допомоги. Постійне навантаження та проведення виконань бойових завдань на сході та півдні, спровокували розвиток асептичного некрозу голівок стегнових кісток IV ступеню. Наразі, Сергій надалі проходить службу, але постійний нестерпний біль впливає на виконання завдань. Після консультації зі спеціалістами «Інституту травматології та ортопедії НАМН України» було отримано висновок, що Сергій потребує тотального ендопротезування обох кульшових суглобів. Вартість протезів становить 7.000,00 доларів. Перша ціль – один суглоб – 3.500,00 доларів, це приблизно 130 тис. гривень. Прошу долучитися кожного, кому не байдуже! 🎯 Ціль: 130 000 ₴ 💳Картка Сергія 4441111155448883 Посилання на банку залишу в описі профілі PayPal [email protected]
-
Добрий ранок! Хто знає,де купити натуральний мед хорошої якості можна в Калгарі?
-
Вітаю! В кого в Україні відкритий і працює ФОП на спрощеній системі 2гр? Є пару питань. Дякую
-
Шановні шукачі роботи, (м/ж/д) Ви все ще шукаєте відповідну роботу для себе та своєї родини в Канаді? Тоді ми шукаємо нових членів команди прямо зараз!! Відтепер доступна для часткової або повної роботи Описання роботи: Обов’язки включатимуть бронювання та підрахунок квитків у кіно, а також рекомендації тарифів для Міжнародного запису трейлерів до фільмів. Зарплата: - З понеділка по п'ятницю: 30 доларів США за годину - Тижнева заробітна плата: 600 доларів на тиждень - Виплачується щотижня та щомісяця кваліфікація: - Має бути віком від 18 років. - Базові знання англійської мови обов'язкові. - Проживання в Німеччині є обов'язковим. - Усі люди можуть подати заявку та почати негайно Що ми пропонуємо - Приєднання до нашої команди приносить багато переваг. - В тому числі гнучкий графік роботи - Можливість стати частиною захоплюючого світу кіновиробництва. Приєднуйтесь до нас у формуванні майбутнього кіно в Канаді!
-
Urgently Hiring Part-time/full-time jobs - Flexible time - Earn daily $30/ per hrs. - Basic English level is required - Must 18 years old and above - Provide professional 1-on-1 training - No work experience required STUDENT ALSO CAN APPLY !! START ASAP!! The work is very simple, Part-Time just need to spend 1 hour a day and have a smartphone to start working
-
Продам відповіді на тестові завдання 4 класу ( Таксі)
-
На продажу 2016 Кия Соренто 160т.км. Цена 20к
-
Всім привіт! Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 10+ років! Індивідуальна програма навчання для кожного Розмовляю як носій, пишіть – відповім на всі запитання
-
Добрий день 😊 Можливо хтось знає лікаря chiropractor який працює з бенефітами Наперед дякую 🤝
-
🔥BLACK FRIDAY 🔥 Тарифи від $25/міс $34 - 30 ГБ $50/міс - безлімітний інтернет 📱iPhone - $0/міс 📱Pixel - $0/міс 📱Samsung - $0/міс ☝️Без плати за під'єднання! ❗Знижки для абонентів Shaw/Telus. Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Доброго дня, Шукаю роботу, склади, фабрики хто що згає пишіть в приват дякую, 🙂
-
Мобильный
-
Приходите, расскажу.