Ukrainian Calgary
-
Вітаю! В кого в Україні відкритий і працює ФОП на спрощеній системі 2гр? Є пару питань. Дякую
-
Шановні шукачі роботи, (м/ж/д) Ви все ще шукаєте відповідну роботу для себе та своєї родини в Канаді? Тоді ми шукаємо нових членів команди прямо зараз!! Відтепер доступна для часткової або повної роботи Описання роботи: Обов’язки включатимуть бронювання та підрахунок квитків у кіно, а також рекомендації тарифів для Міжнародного запису трейлерів до фільмів. Зарплата: - З понеділка по п'ятницю: 30 доларів США за годину - Тижнева заробітна плата: 600 доларів на тиждень - Виплачується щотижня та щомісяця кваліфікація: - Має бути віком від 18 років. - Базові знання англійської мови обов'язкові. - Проживання в Німеччині є обов'язковим. - Усі люди можуть подати заявку та почати негайно Що ми пропонуємо - Приєднання до нашої команди приносить багато переваг. - В тому числі гнучкий графік роботи - Можливість стати частиною захоплюючого світу кіновиробництва. Приєднуйтесь до нас у формуванні майбутнього кіно в Канаді!
-
Urgently Hiring Part-time/full-time jobs - Flexible time - Earn daily $30/ per hrs. - Basic English level is required - Must 18 years old and above - Provide professional 1-on-1 training - No work experience required STUDENT ALSO CAN APPLY !! START ASAP!! The work is very simple, Part-Time just need to spend 1 hour a day and have a smartphone to start working
-
Продам відповіді на тестові завдання 4 класу ( Таксі)
-
На продажу 2016 Кия Соренто 160т.км. Цена 20к
-
Всім привіт! Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 10+ років! Індивідуальна програма навчання для кожного Розмовляю як носій, пишіть – відповім на всі запитання
-
Добрий день 😊 Можливо хтось знає лікаря chiropractor який працює з бенефітами Наперед дякую 🤝
-
🔥BLACK FRIDAY 🔥 Тарифи від $25/міс $34 - 30 ГБ $50/міс - безлімітний інтернет 📱iPhone - $0/міс 📱Pixel - $0/міс 📱Samsung - $0/міс ☝️Без плати за під'єднання! ❗Знижки для абонентів Shaw/Telus. Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Доброго дня, Шукаю роботу, склади, фабрики хто що згає пишіть в приват дякую, 🙂
-
Мобильный
-
Приходите, расскажу.
-
Можете написати в чому суть роботи?
-
Я б видаляла такі пости як скам, якщо немає повної інформації