Ukrainian Calgary
-
Продаються відповіді до тестових завдань 4 класу водіння (Таксі).
-
Дівчата, яка середня вартість манікюру в Калгарі ????
-
Привіт, друже! Ми — американська логістична компанія, яка існує на ринку вже з 2012 року. Наша діяльність — це вантажні перевезення на території США та Канади. Ми намагаємося надавати найкращий сервіс всім своїм клієнтам. Наш ідеальний кандидат: енергійний, наполегливий, з гарним володінням англійської мови (авжеж, в процесі спілкування з нейтівспікерами щодня твій рівень володіння мовою зростатиме, але більш-менш впевнена база вже має бути) та готовий багато вчитися та використовувати здобуті знання у роботі. Що треба буде робити: Здійснювати пошук вантажів та диспетчування водіїв та невеличку роботу з відповідними документами; Планувати час, маршрут та інші деталі, узгоджувати їх з водіями та клієнтами для своєчасної доставки вантажів з точки А до точки Б; Надавати якісну підтримку клієнтам у вирішенні поточних питань. Вільне володіння англійською, українською та російською — цей пункт є невід'ємним (!) Вміння працювати в команді; відповідальність; комунікабельність; мультизадачність; стресостійкість. Що ми пропонуемо Гнучку система мотивації; Оплачуване навчання: Починаючи з першого дня тебе будуть навчати найдосвідченіші працівники компанії та допомагатимуть тобі робити кожний наступний крок поки ти не відчуєш, що вже можеш все робити впевнено без допомоги. Конкурентну оплату праці . Ділиться на 2 частини ставка мінімум щоб отримати PR + процент від вантажів! У нас ти можеш заробляти достатньо для забезпечення себе та своєї сім'ї всім необхідним. Верхньої межі немає. Все залежить тільки від тебе! Кращий Сейлз за минулий місяць отримав $7900 US Якщо вам цікаво висилайте резюме на імейл!! [email protected]
-
Всім привіт!, підкажіть пліз додаток що показує парковки в Калгарі? Зелені зони, хтось писав, не можу знайти. Дякую
-
📱iPhone 14 - $12.80/міс 📱iPhone 14 Pro Max - $40/міс 📱iPhone 15 -$38.38/міс 📱iPhone 15 Pro - $52.09/міс 📱iPhone 15 Pro Max - $64.97 Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Всім привіт☺️ Працюю в салоні в центрі міста та хочу поділитися напередодні Різдва знижками на ВСЮ продукцію. За необхідністю допоможу підібрати догляд за волоссям та шкірою або обрати подарунок для дівчини/чоловіка. Із відомих марок ми маємо: - Oribe - Bumble and Bumble - Olaplex - K18 - Dermalogica - Vivier Skin - Babyliss Pro - Amika Всі ці бренди є і в Sephora, але в нас вони коштують значно дешевше. Ви зможете самі порівняти! За подробицями в приватні🤍
-
Тут є хтось хто може допомогти створити резюме за канадським зразком ? За винагородження звичайно
-
Дівчата, я підробляю, роблю нігтики) 20$ за подробицями в особисті) знаходжусь на NW
-
Привіт, дівчатка🌸 Запрошую вас на процедури оформлення брів та нарощення вій. Я надаю повний спектр послуг для догляду за бровами та віями, включаючи моделювання форми, корекцію, фарбування, ламінування брів та нарощення вій. Працюю на українських матеріалах Район: Shawnessy Я завжди стараюсь надати найкращий сервіс та зробити своїх клієнтів задоволеними. Дякую за увагу і чекаю на ваші запити❤️
-
Привіт, дівчатка🌸 Запрошую вас на процедури оформлення брів та нарощення вій. Я надаю повний спектр послуг для догляду за бровами та віями, включаючи моделювання форми, корекцію, фарбування, ламінування брів та нарощення вій. Працюю на українських матеріалах Район: Shawnessy Я завжди стараюсь надати найкращий сервіс та зробити своїх клієнтів задоволеними. Дякую за увагу і чекаю на ваші запити❤️