Ukrainian Calgary
-
Всем привет. Наш ленд лорд сдает 2 квартиры . Одна на Боунесс (2 бедрум) И одна на Суналте . (1бедрум ) Если кому-то нужно , напишите мне в лс , скину фото и адрес Всем Мир ✌️
-
По аплікації з підтвердженням попереднього досвіду так, я зараз у процесі)
-
На москву (як варіант😉). Ви запитуєте - я підказую.
-
У зв'язку з переїздом, з 1.12.23 здається в оренду кімната бейсменті, в районі Brentwood, Briseboise Drive. Затишний та тихий район, зупинка автобусу номер 9 біля дому, 15 хвилин до C-Train station. Поруч знаходиться багато магазинів таких як Wolmart, Coop, Dollarama, FreshCo та 7-eleven. В бейсменті є кухня, холодильник, мікрохвильовка, чайник та інше. В кімнатах є постіль, стіл, стільці та великі шафи для речей. Також є Wi-Fi, пральна та сушильна машини. Ціна 750 CAD з урахуванням комуналки. + 750 CAD одноразовий депозит. Деталі 587-973-7504 Олександр.
-
Й мене також
-
Привіт! Цікавить момент статистики. Чи багато тут тих у кого згоріли білети до Канади? Чи варто їх застрахувати заздалегідь? Вдячна за відповідь
-
купуйте з'єднаний квиток напряму у перевізника. якщо будуть якісь затримки чи скасування то вони будуть відповідальні. В мене так було з condor , затримався виліт і не встигли на пересадку. Нам оплатили готель, таксі в дві сторони і оформили на наступний рейс який був наступного дня зранку
-
А до чого це питання?! Я нормально відповіла. Чи ви читаєте щось не те, що я написала? (То це не мої проблеми ;)
-
Бувають і фантазери... Всі ми різні ;)
-
А що таке "краще"? Всі живуть в різних районах міста. Комусь зручніше там, а комусь там... Також є різниця в черзі запису на прийом! Десь черга +– 1 місяць може бути, а десь лише 3-7 днів. Це все ІНДИВІДУАЛЬНО!