Ukrainian Calgary
-
Я відправляла Залежно від суми Але мамі прийшло швидко В перший будній день Але я відправляла на пробу 250$ Більші суми йдуть довше
-
Привіт, може хтось має досвід в приготуванні суші? Є вакансія, можу скинути номер
-
Большое спасибо. Надо попробовать
-
Щас може бути по іншому Може курс інший і тд Перед відправкою вони все показують
-
Це було 30 грудня
-
С 250 долларов какая комиссия?
-
В Wise можна пересилати грощі взагалі без комісії, якщо то свій рахунок. А потім вже зі свого рахунку далі, кому потрібно, часто також без комісії (залежить від країни, банку, суми)
-
Кого цікавить відпочинок. Калгарі. Раджу тур оператора … Люба) Вона в Калгарі 20 років. Гарна жіночка. Допомогла організовати нам тур в Домінікану з Калгарі. Безкоштовно - її послуги.
-
Підскажіть будь ласка як подати на medical card?
-
Ви з української намагаєтеся перекинути?
-
Я вибирала суму поповнення в доларах
-
У меня ошибку выбивает вот такую. Может кто знает почему ?
-
І це має бути переказ тільки з канадскої на українську карточку Навпаки воно не вийде
-
Ось так виглядає в мене І може пройти дальше Ви щось не так вибрали
-
Де можна переночувати 1-2 дні вихідн недорого перенесли самальт мав тут пересатку
-
Добрый день. Мы молодая семья. 2 человека и кошка. Ищем квартиру в Калгари. 1 спальня.
-
В ближайший Registry
-
Трошки детальніше можна?🙂
-
Пишете в Гугл мапс registry, дивитесь найближчий, йдете туди, там електрона черга, берете квиток, потім коли вас позвуть - кажете я хочу medical insurance - вам дають бланк , ви заповнюєте і віддаєте , потім чекаєте два тижні
-
Дякую
30 Jan 2023, 02:45
2047/36724
about 9 hours ago