Ukrainian Calgary
-
Дякую, знайшов в circle K, в shoppers ціна якась скажена
-
🔤🔤🔤 🔤🔤🔤 🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤 ‼️Друзья-сообщество, всем привет, делюсь своим позитивом 👋😎‼️ Хочу поделиться личным полезным опытом 🚘 🛻ЛИЗИНГ/КРЕДИТ НОВОГО ИЛИ С НЕ БОЛЬШИМ ПРОБЕГОМ АВТОМОБИЛЯ В КАЛГАРИ ДЛЯ NEWCOMERS от FORD На своем личном опыте могу поделиться выводами эксплуатации Б/У АВТО и НОВОГО В КАНАДЕ …упустим момент, чем лучше лизинг или кредит (для этого есть специалисты своего дела) Дам реферал на лизинг/кредит от дистрибьютера FORD с русскоговорящим финансистом *с первым не большим взносом вы возьмете новую/хорошую машину, а не Б/У с постоянными ремонтами А РЕМОНТ В КАНАДЕ ОЧЕНЬ ДОРОГОЙ, я то это знаю)🤦🏻♂️ Спроси меня как 8257471321 DENYS
-
Я снимал в family bracers, очень хорошо 👌🏼
-
Порадьте де можна замовити піццу смачну?
-
Нуждаемся в прогулочный коляске, купим или может так кто-то отдаёт. Заранее спасибо.
-
Тут найкраща
-
Якщо отримав травму на роботі вони покриють твоє лікування
-
Ви чи хтось із ваших знайомих шукає роботу!?🫵🫵🫵🎄 🎄А що, якби я сказав вам, що ви можете заробляти гроші, працюючи, не виходячи з дому?!! 🎅У вас вдома діти, родина чи домашні тварини? Нічого страшного! Наша фірма націлена на допомогу сім’ям, тож ми чи наші клієнти не будемо засуджувати вас за те, що ваша родина поруч! Чим більше, тим краще! Моя команда розширює наш фінансовий офіс! 100% віддалений (Також доступні вакансії на вільний робочий день/неповний робочий день/повний робочий день МОЖЛИВІСТЬ В США ТА НЕ РЕЗУЛЬТАТАХ, негайно запустіть мене в приватному чаті, щоб дізнатися більше про цю пропозицію роботи
-
Доброго дня! Зв'язку з переїздом продається меблі . Двоспальне ліжко 450 cad, односпальне ліжко 300 cad, стіл зі 6 стільцями 150cad, комод 80cad, настільна лампа 10 cad, пилесос 20cad, , утюг 5cad, фрітюрниця 15 cad, крісло качалка 10 cad, чайник 10cad, стіл маленькій 10 cad Та багато посуду 10 cad
-
Добрий день , скажіть будь ласка чи хтось здавав золото чи обмінював ? Типу трейд ін ? Чи тут такого не має ? відгукніться , дякую 🙏
-
Всім привіт. Моїй доні 10 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був ангіна. Після я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря,в результаті сказали що вона не чує, пройшли купу обстежень,здавали різні аналізи на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина, але на жаль на всі обстеження, лікування, аналізи і др. я й так назбиралась долгів. Нам потрібен слуховий апарат він дасть нам шанс чути.. Прошу дуже вас допоможіть мені, я молюся що дня щоб вона зростала звичайною дитиною, щоб вона не відчувала себе не повноцінною. В кого є можливість та бажання допомогти. Картка. Olga Sakker 5167619610262888 PayPal [email protected] Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏
-
$34 - 20гб $40 - 40гб $45 - 50гб 📱Pixel 8 -$0/міс Southcentre Mall 100 Anderson Rd WOW mobile boutique