Ukrainian Calgary
-
А есть лицензия на проведение детективных действий. Обычно когда пропадают люди то сообщают в полицию
-
Доброго вечера всем, подскажите кто может разблокировать телефон Андройд Сони , бабушка случайно ввела код доступа….
-
Добрий вечір. Порекомендуйте адвоката не еміграційного, по загальним питанням в Калгарі.
-
Всім привіт) можливо хтось знає, в яких саме місцях можна рубати ялинку в Канаді і чи взагалі можна?)
-
Привет, если кто-нибудь ищет жилье, можете обратиться к Гарри, номер телефона 4039884583, говорит только на английском
-
Можете будь-ласка кинути посилання?)
-
На спеціальному сайті треба заповнювати заявку. Там і правила є
-
Можете будь-ласка кинути посилання?)
-
Тоже интересует
-
Скинув в особисті
-
Calgary. ca/social-services/low-income/fair-entry-subsidy.html
-
Дякую велике
-
Дякую
-
Можете поделиться пожалуйста?!)
-
Пpивeт, мы ищeм нoвыx yчacтникoв в нaш кoллeктив. Mы paccкaжeм вaм, чтo нyжнo дeлaть. Зapaбoтoк oт 600 eвpo в нeдeлю yдaлeннo. Haпишитe в личныe cooбщeния.
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій)
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій)
-
-
Всім привіт. Дівчата, хто отримував купон на 200 від Вінс?
-
Всім привіт Чи є тут серед дівчат моделі ? Шукаю гарну дівчину для зйомки відео Подробиці в пп
30 Jan 2023, 02:45
20688/36358
33 minutes ago