Ukrainian Calgary
-
В якій клініці дали сонцезахисні окуляри? І чи бенефіти все покрили?
-
О, не ведитесь, в клинике иранец пробует напарить что у вас зрение хуже и нужны линзы, сказал что у меня -2.25 левый глаз и мои бенефиты покрывают 163$ Смешно слышать когда у меня 100% зрение на оба глаза, в другой клинике все сделали дали солнцезащитные очки, как я и хотел Мутная клиника не ходите туда
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
-
❓Хто хотів придбати новий телефон або змінити тариф на дешевший і не встиг на BLACK FRIDAY❓ ☝️Пишіть❗ 26 грудня Boxing Day. 💥 Нас очікують нові знижки!!! Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Доброго дня! Шукаю бариста на роботу повний робочий день! Також потрібен працівник на кухню Подробиці в приватні повідомлення дякую
-
Всім привіт! 😊 З 15 грудня звільняється кімната для дівчини в трикімнатному таунхаусі, районі NE, недалеко від Deerfoot city на Goddard Avenue. Поряд є супермаркети та зупинка автобусів 4 та 5 прям під домом. Пралка та сушарка в домі. Ціна 750$ в місяць + інтернет і світло. Пишіть в особисті, якщо зацікавились. Можна з тваринками🐶🐱
-
Чекаю пп
-
Всем привет! Подскажите на что нужно обратить внимание при аренде квартиры, что бы не надурили ?
-
Ріелтор чи власник, перевіряйте документи, перевіряйте опалення, як працює регулятор на опалення.
-
ищeм партнёров для удалённой занятости, зaнятость исключительно с собственными средствами, обучение предоставляется бесплатно, удерживаю 20% от чистого профита за неделю, пишите в личные сообщения для информации.
-
На бенефит карту подавались ?
-
Три недели точнее
-
Номер страховки есть,должно было прийти все распечатанное на почту ,но не дошло чего то уже месяц
-
Вы Alberta helf cart уже получили ? Benefits cart?