Ukrainian Calgary
-
Wrong information, you can buy land and build your own home
-
Напиши мне,у меня блок
-
🚀 Запускаємо Новий Майстер-Курс для Самозайнятих (Self-Employed) 🚀 ❗️Бонус: Даруємо знижку 25% на підготовку особистої податкової декларації T1 2023 Кому цікаво - напишіть мені в особисте. Всім гарної п`ятниці.
-
Всім привіт!!! Нарощення вій за 60$ !!! Будь-який обʼєм всього за 60$!!! Я майстер з 5річним стажем! Акція діє до 13 грудня!!! Записуйтесь через директ або за телефоном 587-969-7098 Ірина! Буду рада зустрічі!
-
Додаток без впн працює
-
Сфотографировал трейлер компании “We are Hiring”. Пробуйте, может наймут на работу. На втором фото указано, чем компания занимается.
-
Продаються відповіді до тестових завдань 4 класу водіння (Таксі).
-
Glenbrook dental clinic ми там лікували по бенефітах всією сім'єю. Дуже задоволені.Там працює асистентом дівчина Катя з України вона допомагає з англійською мовою.Рекоменду.
-
Добрий вечір шановне панство. Підкажіть, хто знає що робити, коли не проходить IMM 1442 номер при подачі форми на фінансову допомогу? Дуже дякую за пораду!
-
Кто-то знает или может имеет в наличие какой-то пост, где описано условия для тех людей, кто подался-подастся на визу в ближайшее время (имею ввиду после крайнего срока подачи на CUAET) и прилетит в Канаду в след году. Какие шансы получения Ворк пермита для таких вообще?