Ukrainian Calgary
-
Добрий вечір шановне панство. Підкажіть, хто знає що робити, коли не проходить IMM 1442 номер при подачі форми на фінансову допомогу? Дуже дякую за пораду!
-
Кто-то знает или может имеет в наличие какой-то пост, где описано условия для тех людей, кто подался-подастся на визу в ближайшее время (имею ввиду после крайнего срока подачи на CUAET) и прилетит в Канаду в след году. Какие шансы получения Ворк пермита для таких вообще?
-
Всім привіт! Запрошую вас на MAKEUP event DECEMBER 10 at 12:00 p.m. В Downtown 15cad Твій Типаж – Твоя Краса! Майстер-клас з ідеального вибору косметики. Теми які розкриються: 1. Який мій типаж 2. Який макіяж мені підходить 3. Які кольори мене прикрашають 4. Як правильно обирати косметику, яка мені підходить 5. Повний розбір косметички кожної (На лекцію беріть косметичку з собою) Місць 10 Запис в дірект!
-
Добрий вечір! Допоможіть будь ласка знайти 1-bedr. apartment чи бейсмент. Нас двоє: я та мій 13-річний син. Бюджет 1400. Було б краще якби район SW чи Даунтауну Calgary. Заздалегідь дякую за будь яку інформацію.
-
Здається нижній поверх у Montgomery NW. 1 хвилина від автобусної зупинки, 5 хвилин від продуктового магазину та школи пішки, поруч університет і дитяча лікарня, 15 хвилин їзди до даунтауну на автобусі. Спокійна локація біля річки та пари парків. - окремий вхід - своя стирала та сушка - невеличка кухня - одна спальня, одна вітальна кімната і одна ванна - килимове покриття - паркінг на вулиці - для однієї чи двох осіб - $1400/місяць, 40% комуналки, та $1000 депозит. Обовʼязково стабільна робота чи збереження на банківському рахунку.
-
Продам детскую кроватку . Цена 100 $
-
Привіт, я Софія, я живу в Канаді. якщо вас цікавить неповний/повний робочий день, надішліть мені пряме повідомлення. Мені потрібні працівники
-
Удалённaя вакaнcия с yдoбным гpaфикoм paботы открытa для всex жeлающиx зapaботать от 630 eвpо в нeдeлю за 3 чacа paботы в дeнь. Нeoбxoдимo нaпиcaть для yтeчнeния ycлoвий.
-
Доброго ранку. Пропоную допомогу і досвід по електронній проблемі авто,роботи будь яких питань і складностей. Кваліфікований спеціаліст. Дзвоніть в будь-який час. Є можливість виїзду. +1(416)276 36 93 Едмонтон,Калгарі Станіслав
-
Або можливо хтось знає, як виконати автопей для Фідо, щоб виконати умови бмо та отримати 350$?))
-
Привіт Хтось зустрічав україномовного консультанта Фідо? Дякую