Ukrainian Calgary
-
Продам детскую кроватку . Цена 100 $
-
Привіт, я Софія, я живу в Канаді. якщо вас цікавить неповний/повний робочий день, надішліть мені пряме повідомлення. Мені потрібні працівники
-
Удалённaя вакaнcия с yдoбным гpaфикoм paботы открытa для всex жeлающиx зapaботать от 630 eвpо в нeдeлю за 3 чacа paботы в дeнь. Нeoбxoдимo нaпиcaть для yтeчнeния ycлoвий.
-
Доброго ранку. Пропоную допомогу і досвід по електронній проблемі авто,роботи будь яких питань і складностей. Кваліфікований спеціаліст. Дзвоніть в будь-який час. Є можливість виїзду. +1(416)276 36 93 Едмонтон,Калгарі Станіслав
-
Або можливо хтось знає, як виконати автопей для Фідо, щоб виконати умови бмо та отримати 350$?))
-
Привіт Хтось зустрічав україномовного консультанта Фідо? Дякую
-
Дякую!
-
есть Влада @Vlada_Slizko очень хорошая девочка, рекомендую
-
неправда я одна с сыном 15 лет у нас 1 бедрум да, ему нужна отдельная спальня, но и мне не запрещено жить в ливинг-руме нас на просмотр приглашали миллион лендлордов и вопросов по размещению в однушке нас двоих ни у кого не было
-
Всім привіт ) продам все нове не користувалась ) за деталями пишіть в 📩
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
-
Люди, человеки!!!))) подскажите, пожалуйста, где находится место на 17 авеню (вроде) откуда открывается красивый вид на центр города?!)
-
вітаю, колеги. може хто підкаже - перевести диван треба. чи є в когось контакти перевізників?
-
В додатку банка поставте автоплатежі на номер акаунту файдо