Ukrainian Calgary
-
Всім привіт ) продам все нове не користувалась ) за деталями пишіть в 📩
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
-
Люди, человеки!!!))) подскажите, пожалуйста, где находится место на 17 авеню (вроде) откуда открывается красивый вид на центр города?!)
-
вітаю, колеги. може хто підкаже - перевести диван треба. чи є в когось контакти перевізників?
-
В додатку банка поставте автоплатежі на номер акаунту файдо
-
Rotary park. От туда красивый вид на Калгари
-
I sell quality selfreg or verified bank and crypto exchange accounts You can buy: ❤️BINANCE ✨OrangeMoney 💎Paxum Bank ❤️WISE eu +IBAN/Busines ✨MOONPAY 💎Cec Bank ❤️OKX ✨DtsMoney 💎Xapo Bank ❤️PAYONEER ✨Epn net 💎Worldremit ❤️Paypal old/Busines ✨Remitly 💎Allipay ❤️WIREX ✨Icard 💎Paysend ❤️BYBIT ✨Paxfull 💎Revolut ❤️MEXC 💎BIttsa ❤️NETTELLER 💎Pyypl ❤️KUCOIN 💎Webmoney ❤️ALCHEMYPAY 💎Payer ❤️ASTROPAY ❤️SKRILL ❤️NEXO ❤️KRAKEN ❤️MONEYJAR 🇪🇹🇪🇺🇮🇳🇮🇩🇲🇾🇺🇾🇧🇩 For order: +4915212426003 - WhatsApp @Virgin_Banks - TG
-
Паша (368) 299-1136
-
я не буду спорить, но мне кажется нам не повезло, а это просто норма 1 спальня у сына гостиная у меня поэтому я пыталась поддержать ту маму с ребёнком, потому что повторюсь, мы не получали ни одного отказа от заселения вдвоём в 1бедрум более того, волонтёры помогают искать жильё новоприбывшим, и всех, кто прибыл с детьми старшего возраста - ВСЕХ заселили в 1бедрум но уточню это должна быть именно 1бедрум, а не студия в студиях нет отдельной спальни, поэтому откажут
-
📱Pixel 7 - $0 📱Pixel 8 - $0/міс 📱Pixel 8 Pro - $17.79/міс Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Мне
-
Painting company looking for more work with over 20 years of experience. Spraying, Wall Painting, Kitchen cabinet Spraying. Pleas call (587) 582-1973. Calgary
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста заламинировать документы можно только в Staples или есть другие варианты?