Ukrainian Calgary
-
📱Pixel 7 - $0 📱Pixel 8 - $0/міс 📱Pixel 8 Pro - $17.79/міс Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Мне
-
Painting company looking for more work with over 20 years of experience. Spraying, Wall Painting, Kitchen cabinet Spraying. Pleas call (587) 582-1973. Calgary
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста заламинировать документы можно только в Staples или есть другие варианты?
-
Амазон,Волмарт,точно має
-
Але банк каже, треба комусь з файдо надати мій лист void.
-
Дякую
-
Гугл каже,що в хомдіпі ,також є
-
🏠 Приходь на безкоштовний семінар з придбання нерухомості у Канаді 🇨🇦🇺🇦 Придбання житла в Калгарі, РЕАЛЬНІСТЬ чи МРІЯ? Купляти чи Орендувати? 🗓 Дата: 10 Грудня ⏰️ Час: 12:00 PM 📍Місце: 930 6 Avenue, SW Calgary 💲Вартість: FREE ⏳️Тривалість: 1.5 години Що на вас чекає? ⬇️ - Як купити нерухомість у Калгарі, які зараз тенденції та ціни? - Як обрати житло своєї мрії та як розібратися в усіх аспектах успішного придбання? Розбір кейсів з реальної практики. - План та стратегія купівлі житла. Кроки та дії. Огляд програм купівлі житла у Калгарі та відповіді на Ваші питання. 🎙 Speaker : Роман Шелефонтюк 🇺🇦 ліцензований ріелтор у Калгарі. eXp Realty 🔥 Кількість місць обмежена Для отримання безкоштовного квитка, пишіть у приватні повідомлення @roman_realtor_yyc
-
Навіщо? Там де розділ pay bills вводите fido і там номер акаунту файдо. Якщо в додатку то треба войд чек, але деякі банки вимагають оплату робити саме через банківський додаток
-
⚡️SKOFKA & KOZAK SIROMAHA & DOVI вперше в турі Північною Америкою🔥 Тур SKOFKA за участю DOVI та KOZAK SIROMAHA охопить 22 міста США та Канади 🇺🇸🇨🇦🤝 Підтримайте Українську музику та культуру 🇺🇦 🎫 Квитки bomond. com/tours/s-k-o-f-k-a
-
Добрий всім вечір ! Хтось знає якусь тур агенцію тут в Калгарі ? Може хтось працює там. Мені треба знайти де відпочити 5 днів з 22-го по 27-ме. Або хтось буде відпочивати десь в Альберті на гірському курорті компанією і не проти щоб до вас приєдналась ще 1 людина 😁. Відпишіть мені в приват якщо хтось знає де можна відпочити, буду вдячний