Ukrainian Calgary
-
Здравствуйте, вмятина на багажнике от ДТП?
-
Всім привіт. Хочу познайомитись з дівчиною щоб банально випити кави, прогулятись, поговорити. Можливо для відносин. Клуби, вечірки не люблю ( а де ще знайомитись не знаю 🤷♂️. Якщо комусь цікаво напишіть в дірект. Я також непоганий співрозмовник, можу щось порадити і вислухати. Мені 21 😁
-
Хто знає в який завтра час буде автобус кокакола?? І по якій адресі
-
удaлeнная зaнятоcть, Свoбoдный график на пaру чaсoв в день, исключительно со своим кaпитaлoм, з п oт 100дoлл день, зaвисит от интересa и прoявлeннoсти, (18+) в личку за пoдрoбнoстями)
-
Всем привет, кто-то катался на лыжах в Калгари, подскажите где можно покататься и сколько стоит все это , от аренды снаряжения до подъемников
-
Зaнятocть интeрнeт фopмaта Мoжнo с тeлефoна Доход в нeдeлю примерно 730 usd Ecли интepecно, то ждy
-
Вітаю. Підкажіть яке має бути підтвердження про те що людина тимчасово проживає в Канаді, для України? Це потрібно стати на консульський облік? Чи вистачить завірених нотаріально документів?
-
Можливо хто знає адресу клініки де можна зробити тест на зір по бенефітам внизу Калгарі
-
Я отримав віддалену гнучку роботу, зверніться до мене, якщо це цікаво
-
Шановні батьки та діти ❤️❗ Мене звати Олександра , і у мене є ідея для дітей, якою я хочу з вами поділитися. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовного вебінару з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість познайомитись з основами програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft ☺️ Програмування зараз це те що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти☺️ Запис відкритий до 20.12 ❄️Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+"
-
Приветс! Есть кто-нибудь из наших кто работает в кооператорс?
-
Дякую!