Ukrainian Calgary
-
Якщо будете мати контакти мені також інтересно і не лише одне авто, хотів би зайнятися цим у Канаді тут є досить багато траків по нормальній ціні.
-
$34 - 30ГБ Вже з Fido? $40 - 60ГБ $50 - 75ГБ Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Виготовляю пельмені та вареники власного виробництва, ручне ліплення 100% натуральний склад. Пельмені: Свинина, яловичина, курячий або мікс свинини та яловичини. (20$ за 1 кг) Вареники: З картоплею - 18$ за 1кг З капустою - 20$ за 1кг З натуральним творогом - 24$ за 1кг З кремовим сиром - 20$ за 1кг Мікс картопля з сиром - 21$ за 1кг Для замовлення чи будь-яких запитань, будь ласка, не соромтеся звертатися до мене в особистих повідомленнях. Я завжди готова відповісти з радістю і надати всю необхідну інформацію! 📍особистий самовивіз або доставка прямо до вашого дому за додаткову плату. CALGARY SOUTHLAND (Поблизу Walmart)
-
Нажаль дуже дорого З нашої провінції біля 3к US$
-
Усім привіт, офери на тарифи для новоприбулих і не тільки: 29$ за 30 гіг 35$ за 40 гіг 40$ за 55 гіг Підключення лише 30$ Для тих хто вже з файдо: 40$ за 60 гіг 45$ за 75 гіг Без плати за підключення 🤗 А також знижки на iPhone 15🤫 Деталі в лс або приходьте🌸🐈⬛ 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Доброго дня ‼️ Шукаємо людину з навиками шиття. Можливо є машинка для шиття у вас або ви десь працюєте швачкою та можете взяти наше замовлення. Деталі замовлення в особисті. Є і спеціальне замовлення і якщо є навики то потрібен і одяг: футболки, кофти, куртки і тд.
-
В Декатлоні
-
Хто знает, когда будут ярмарки вакансий? Я только приехал три дня назад, хочу пойти посмотреть что оно вообще такое
-
Чи можна пару?
-
За одне авто?
-
Ми з Ірландії купуємо. Якщо хтось хоче допомогти може долучитися. У мене там кум, сьогодні купили за 1.800€ ось таку
-
Якщо так це не вигідно
-
Можете скільки завгодно) Але це ціна за 1
-
Продам мікрохвильовку 60$