Ukrainian Calgary
-
☝️Если нужна помощь с английским,жми на мою аватарку и там будет ссылка на бесплатную помощь)Учитесь в удовольствие)
-
Привет друзья Пишите мне те Кто курит сигареты и ищет где купить дешевле цены магазина Я вам подскажу
-
Добрий день. Таке питання. Чи є тут люди які переїхали з Едмонтона. Чи є Калгарі більш активним містом? Чи мені здалось що Едмонтон занадто сімейне місто
-
Всім привіт. Продаю: 1. Робочі ботинки. Ззовні в хорошому стані, не порваті. Всередині місцями протерті до захистного металу. - 35$. (Нові 95$) 2. Шолом для будівництва в хорошому стані - 50$ (новий 100$+)
-
Всім привіт. Шукаю роботу клінінг , склад , фабрика. Дякую
-
Всем привет.Есть кто под Новый Год собрался прилететь в Калгари ?🙄думал что полечу не сам , в итоге прокидали 😂
-
Доброго дня, шукаю місце в оренду для бровіста
-
Можливо хтось відмовлявся від WIFI інтернет від SHAW? Цікавить чи тре якийсь штраф платити?
-
Де у Калгарі дивляться хокей у яких пабах? Виїздні ігри.
-
Шукаємо для оренди 2 - бедрумний бейсмент або квартиру, розглянемо всі варіанти, в лс
-
Доброго вечора. Шукаю роботу на прибирання будинків. Живу в районі 14 Ave SW. Можу працювати щодня з 8:30 і до самого вечора! Наперед дякую!
-
Canadian superstore
-
Beltline, особливо 17 Ave кишить спорт пабами з трансляціями
-
Дякую вже знайшов
-
добрий день, а як можна відправити листа поштою?
-
Ти в якому районі ?
-
На пошті
-
Canada Post
-
Там нужно еще заплатить налог 13%
-
Доброго вечора, продам своє авто! 2015 рік. 142000пробігу. Авто без проблем, можете оглядати з своїм механіком. Ціна 13700$
30 Jan 2023, 02:45
21057/36455
about 3 hours ago