Ukrainian Calgary
-
Допомагаю з водінням по місту! Роад тест.
-
Написала Вам
-
Підскажіть де можна замінити побитий екран в телефоні?
-
Доброго дня. Ніхто не стикався з подібною ситуацією? Купували три квитки до Калгарі з Парижу на сайті Westjet. Але один з квитків автозаповнення телефону змінило ім'я пасажиру. Відповідно маємо два квитки на одну людину лише з різницею, що в другому квитку змінене Ім'я на Прізвище, а Прізвище на Ім'я. Тож в одному білеті треба повністю змінити і Ім'я і Прізвище на зовсім іншу особу. Як це зробити? Зараз знаходимось в Швеції, на гарячу лінію ВестДжету Швеції не можемо додзвонитись, тьотя каже, що номер тимчасово не обслуговується. В додатку неможливо змінити пасажира.
-
Усім привіт Актуальні тарифи, для новоприбулих або хто хоче змінити свій: 29$ за 30 гіг 40$ за 60 гіг Також знижки для тих хто вже з файдо: -$240 на iPhone 15 series 📲 -$40 за 60 гіг тариф -$45 за 75 гіг тариф Деталі в лс або приходьте 🌸🐈⬛ 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Так і лист до неї
-
Sport Chek
-
Порадьте плиз недорогого репетитора з англійської! Який реально вчить, структурно і по кроково
-
Всем привет, кто связан с покраской в Канаде, напишите мне пожалуйста, хочу узнать прайс