Ukrainian Calgary
-
Доброго дня.🇺🇦 Шановна Громадо. Звертаюся до Вас як до єдиної надıї 🧚♀️ Моїй єдинıй дитинцı вкрай термıново потрıбна допомoгa💗 Янголятко зовсıм маленьке, тільки 4 рочки. Дитина помиpає.🧚♀️ Ми кожного дня боремося за ії життя.❤ Благаю Вас, не покидайте нас на сомоті у цій біді. Допоmожıть. Надıя тıльки на Вас. Будь ласка, перейдіть в мıй аkaунт.Там я виклала всю нашу ıсторıю.
-
Доброго дня ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 17-18 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Привіт, я Софія, я живу в Канаді. якщо вас цікавить неповний/повний робочий день, надішліть мені пряме повідомлення. Мені потрібні працівники
-
Хто міг би поміняти гортані на канадські долари ? Я,на українську картку,мені на канадську
-
Звідки вас стільки мошейнеків
-
Працюю в магазині Телус, Кудо. Свята наближається 🎉⌚️📱 Звʼязок за $50 і $60 в телефон у розстрочку. Знижки на airpods pro, теж безвідсоткова розстрочка, планшети! Є безкоштовні телефони і gps годинники $10-20 міс, теж без відсотків. 🛜 Безлімітний домашній інтернет 1 Гб/сек за $65, 🔐🔓📸 $10 знижка на домашню безпеку.
-
подработка мoжнo телефoн\пк на дoлгyю 2-4ч сутки от 500$ нeдeля за пoдробнoстями в лс
-
Друзі, здається затишна світла квартира на Соналті, 1 бед, доступна з 1 січня 1626 15 ave SW 8 хвилин пішки Даунтауна, 7 хвилин до метро Соналта. Світла простора квартира, в теплому чистому будинку. Вода і отоплення. включено в вартість. В квартирі є умебльована кухня, посудомийка, холодильник, електроплита з духовкою та мікрохвильовка. В спальні вмонтована шафа з поличками, є комора, та шафа в коридорі. Близько є невеликий сад та парк з якого дуже гарно дивитися на захід сонця в Даунтауні. Вікна квартири виходять на південь, тому в квартирі сонячно, але з двох сторін стоять кремезні ялинки які дають красиві тіні. З ранку завжди співають пташки, а на балкон часами приходять білочки та сороки. Pets friendly 1550 за місяць $499 депозит Пишіть в особисті, домовимося про огляд🙏🏻
-
Доброго дня. Шукаю роботу на прибирання будинків. Живу в районі 14 Ave SW. Можу працювати щодня з 8:30 і до самого вечора! Наперед дякую!
-
Всем привет! Набираю людей на персональные/ парные уроки английского в Калгари в выходные дни(сб,вс) Я бакалавр Харьковского Педагогического Университета по специальности преподаватель английского языка, но учиться мы будем не по старым советским методикам, а на примерах из жизни, которые вам пригодятся здесь намного больше! Занятия могут проходить в тихих уютных кофейнях в районе downtown, также возможен вариант онлайн, если вам так удобнее. Цена занятия 22$/час, 30$/1,5 часа. Все подробности в личные сообщения