Ukrainian Calgary
-
В магазині хомдіпо,взяти в оренду машину і привезти самому,що потрібно
-
Маркетплейс, тут, в церкву занести
-
Нажаль ні,зараз немає вільного часу.
-
Могу помочь
-
Купи сукню 😂
-
Доброго вечора продам корм 20₴. Проживаю недалеко від зупинки Shaganappi.
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4149500015007050 Скрутний Сергій) Також є PayPal
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4149500015007050 Скрутний Сергій) Також є PayPal
-
Всім привіт! Збираюся прилетіти на початку наступного року, та є кілька питань, бо інтернет поганий і прогуглити нічого самому не дає. - Краще буде летіти в Січні чи в Лютому? - Відносно тимчасового житла звертатися треба буде в аеропорту чи в якомусь іншому місці? - Я не знаю чи треба мені проходити медогляд, бо нічого про це не написали. Якщо що, то скільки часу він робиться у вас і скільки коштує? - Варто робити вакцинацію від ковіду перед рейсом, чи пускають без них? Востаннє робив на початку 22, а потім де бігав воно нікому не треба було… Якщо так, то яку канадці більше цінять? - Приблизно скільки треба розраховувати бюджету на перший місяць життя та скільки часу чекати на допомогу? І останнє - Чи є сенс йти у центри працевлаштування? Вони щось дають чи це буде просто марнуванням часу? Дякую за увагу!