Ukrainian Calgary
-
Маркетплейс, тут, в церкву занести
-
Нажаль ні,зараз немає вільного часу.
-
Могу помочь
-
Купи сукню 😂
-
Доброго вечора продам корм 20₴. Проживаю недалеко від зупинки Shaganappi.
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4149500015007050 Скрутний Сергій) Також є PayPal
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4149500015007050 Скрутний Сергій) Також є PayPal
-
Всім привіт! Збираюся прилетіти на початку наступного року, та є кілька питань, бо інтернет поганий і прогуглити нічого самому не дає. - Краще буде летіти в Січні чи в Лютому? - Відносно тимчасового житла звертатися треба буде в аеропорту чи в якомусь іншому місці? - Я не знаю чи треба мені проходити медогляд, бо нічого про це не написали. Якщо що, то скільки часу він робиться у вас і скільки коштує? - Варто робити вакцинацію від ковіду перед рейсом, чи пускають без них? Востаннє робив на початку 22, а потім де бігав воно нікому не треба було… Якщо так, то яку канадці більше цінять? - Приблизно скільки треба розраховувати бюджету на перший місяць життя та скільки часу чекати на допомогу? І останнє - Чи є сенс йти у центри працевлаштування? Вони щось дають чи це буде просто марнуванням часу? Дякую за увагу!
-
Любі мої безмежно вдячна вам за підтримку. Чоловіка у вівторок будут перевозити до Києва і вже там буде операція скільки вона коштує ще не відомо. Но шлях буде довгим ,потім ще реабілітація. З вашою допомогою назбирали 30 000 грн. Мій чоловік отримав серйозні наслідки під час бою, він різкував своїм життям ради Вашого та нашого спокію. Прошу не залишайте без чоловіка та батька. Адже одна ваша не випита кави може врятувати його... Я не мою можливості адже в нас ще є дитина.. тому різна допомога хоть це матеріальна або репостом. Всім дякую за увагу 5167619610273042 Скрутний Сергій) Також є PayPal