Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t678753066T Offline
    t678753066T Offline
    Яна Жбанова
    wrote on last edited by
    Доброго вечора продам корм 20₴. Проживаю недалеко від зупинки Shaganappi.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6361260263T Offline
    t6361260263T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер  терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі  1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4149500015007050 Скрутний Сергій) Також є PayPal
    1 Reply Last reply
    0
  • t6361260263T Offline
    t6361260263T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер  терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі  1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4149500015007050 Скрутний Сергій) Також є PayPal
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артур
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, хлопець 17 років шукає роботу на будові, якщо в когось є пропозиції буду вдячний.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Збираюся прилетіти на початку наступного року, та є кілька питань, бо інтернет поганий і прогуглити нічого самому не дає. - Краще буде летіти в Січні чи в Лютому? - Відносно тимчасового житла звертатися треба буде в аеропорту чи в якомусь іншому місці? - Я не знаю чи треба мені проходити медогляд, бо нічого про це не написали. Якщо що, то скільки часу він робиться у вас і скільки коштує? - Варто робити вакцинацію від ковіду перед рейсом, чи пускають без них? Востаннє робив на початку 22, а потім де бігав воно нікому не треба було… Якщо так, то яку канадці більше цінять? - Приблизно скільки треба розраховувати бюджету на перший місяць життя та скільки часу чекати на допомогу? І останнє - Чи є сенс йти у центри працевлаштування? Вони щось дають чи це буде просто марнуванням часу? Дякую за увагу!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6499401057T Offline
    t6499401057T Offline
    Анастасія Скрутная
    wrote on last edited by
    Любі мої безмежно вдячна вам за підтримку. Чоловіка у вівторок будут перевозити до Києва і вже там буде операція скільки вона коштує ще не відомо. Но шлях буде довгим ,потім ще реабілітація. З вашою допомогою назбирали 30 000 грн. Мій чоловік отримав серйозні наслідки під час бою, він різкував своїм життям ради Вашого та нашого спокію. Прошу не залишайте без чоловіка та батька. Адже одна ваша не випита кави може врятувати його... Я не мою можливості адже в нас ще є дитина.. тому різна допомога хоть це матеріальна або репостом. Всім дякую за увагу 5167619610273042 Скрутний Сергій) Також є PayPal
    1 Reply Last reply
    0
  • t5378203538T Offline
    t5378203538T Offline
    Темааааа
    wrote on last edited by
    Удaлёнкa, 500-600$ нeдeля, с пк либо тeлефoнa, 3-4 чaса в дeнь, лeгaльнo
    1 Reply Last reply
    0
  • t542726928T Offline
    t542726928T Offline
    Taralaksi
    wrote on last edited by
    Всем привет! Собирается может быть кто поехать в Sunshine покатать в ближайшее время🏂 и может есть местечко свободное в машине? Буду рада знакомству и компании✨🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t574453197T Offline
    t574453197T Offline
    Mrs
    wrote on last edited by
    На мою особисту думку летіти краще в середині лютого. Навесні роботу буде легше знайти. З березня набирати людей почнуть. Житло зазвичай тут здають з 1 числа, тому у Вас буде час знайти до 1 березня. Але мінус в тому що в кінці лютого в березні прилетить багато людей щоб встигнути отримати work permit та виплати до кінця діїї програми, і чи будуть волонтери всім надавати житло на 2 тиждні - питанея - Мелогляд зробите уже в Канаді. Як на мене так простіше. На це є 90 днів, навіть з чергами на щапис, часу достатньо щоб встигнути. Якщо ви, звичайно, плануєте лишатись в Канаді. Коштує -/+ 200$ (150 огляд, та 50 кров, флюрографія безкоштовно) - вакцина від ковіду не потрібна. Ніхто її не питає. Якщо у вас зберігся сертифікат, то хай буде про всяк випадок, але нову точно робити не треба - На допомогу після подачі заявки чекати близько тижня. З собою беріть якомога бвльше. Навіть просто на картці. Так Вам буде легше зняти житло ( попросять показати баланс на карті або заплатити за декілька місяців наперед). Якщо гроші лишаться, то лишаться, але краще хай вони будуть. Як на мене то щоб нлрмально почуватись Вам в не переживати, то хоча б 3-5000 $ Має бути запас, але то відносно все. - Поки знайдете постійну роботу сенс є всюди шукати і в агенціяз і самому і на ярмарках вакансій. Нехай щастить!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1748671929T Offline
    t1748671929T Offline
    Maksym Brezden
    wrote on last edited by
    Чим більше грошей візьмеш тим комфортніше себе будеш почувати!!! Не все райдужно як здається на перший погляд! Але хто стукає тому двері відкривають!!! 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t660084783T Offline
    t660084783T Offline
    Юра gubernator
    wrote on last edited by
    Шукаю роботу, любу. Маю досвід на виробництві. Маю права, не маю машини поки що. Якщо знаете хто набирає дайте контакти. Мій район Skyview.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5080494657T Offline
    t5080494657T Offline
    Svitlana Kovtoniuk
    wrote on last edited by
    Доброе утро! Подскажите можно ли какую-то визу оформить сейчас для моего племянника 17 лет и привезти его в Канаду. У меня есть ПР. Буду рада советам.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    У кого есть грн на карте? Я вам cad скину
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Petro Melnyk
    wrote on last edited by
    Добрий день. Хто знає україномовного стоматолога? Щоб скористатись бенефітами.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей
    wrote on last edited by
    587 433 9609 анна
    1 Reply Last reply
    0
  • t5305197550T Offline
    t5305197550T Offline
    Тетяна
    wrote on last edited by
    Дентал клинике NoseHill dental clinic доктор Сур очень хорошо сделала чистка+полный экзамен+пломбы бенефиты точно покрывают.Врач рускоговорящий
    1 Reply Last reply
    0
  • t5305197550T Offline
    t5305197550T Offline
    Тетяна
    wrote on last edited by
    Підкажіть в якій оптиці лікар може провірити зір і дати окуляри по бенефітам.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5305197550T Offline
    t5305197550T Offline
    Тетяна
    wrote on last edited by
    Почитайте те , що я вище написала.Це на моє запитання раніше в чаті жінка відповіла.Донька їздила в цю клінніку і чистила зуби і видаляла.Єдине, що вони працюють з понеділка по четвер з 10 год ранку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5737760548T Offline
    t5737760548T Offline
    Regi
    wrote on last edited by
    Різдво наближається, а мої ручно ліплені вареники та пельмені з 100% натуральних інгредієнтів готові додати вам радості смаку! Замовляйте вже зараз, щоб насолодитися смаком свята разом з нами. Не пропустіть свою можливість насолодитися цими чудовими стравами!🥰 Пельмені: Свинина, яловичина, курячий або мікс свинини та яловичини. (20$ за 1 кг) Вареники: З картоплею - 18$ за 1кг З капустою - 20$ за 1кг З натуральним творогом - 24$ за 1кг З кремовим сиром - 20$ за 1кг Мікс з картоплею та сиром - 21$ за 1кг Для замовлення чи будь-яких запитань, будь ласка, не соромтеся звертатися до мене в особистих повідомленнях. Я завжди готова відповісти з радістю і надати всю необхідну інформацію!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    Хтось знає україномовного співробітника в Scotiabank?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags