Ukrainian Calgary
-
Вiтаю Вас шановне та поважне панство 🇺🇦 Благаю звернути на нас увагу.. Мене звати Віра, я мама моєї єдиної квіточки - Тетянки. 🧚♀️ Їй вкрай потрібна, термiнова операція на серці ❤ Тетяночка вже пережила три операції, і сьогодні вона чекає на четверту.😥 Її стан, зараз дуже тяжкий але стабільний і часу у нас дуже мало, можна сказати , що його зовсім немає. Тому я, як Мама, благаю всіх Вас ,вiд усьoгo cepця : Допоможіть мені спасти мою донечку.Нe зaлишайтe нас на самоті у бiдi...Вона може померти... Дуже надiюся на Вас 🙏 Щoб нам дoпoмoгти і подивитися нашу icтopiю - Перейдіть в МІЙ АКАУНТ. Там я виклала всю нашу історію.. Щиро Вам дякую від усього серця ❤
-
❗️❗️Знижка 100 грн❗️❗️ Жіночі черевики челсі чорні ◾️ціна 1450 грн Матеріал: НАТУРАЛЬНА ЗАМША Всередині: набивне хутро Підошва: 2-3,5см Висота від п’ятки: 17см Розмірний ряд з 36 по 41р. Виробництво КНР 37р. - 24см 41р. - 26см А так само інші товари ви можете подивитися в нашому магазині t.me/soho_dropp
-
Дорогі друзі,незабаром цілий світ почне святкування Різдва Христового.Українські Християни у місті Калгарі запрошують вас на спільне свято.Вас чекатиме слово Боже та прославлення! Чекаємо на тебе ☺️ «Та Ангол промовив до них: Не лякайтесь, бо я ось благовіщу вам радість велику, що станеться людям усім. Бо сьогодні в Давидовім місті народився для вас Спаситель, Який є Христос Господь.» Вiд Луки 2:10-11 UBIO 📍19 Rivervalley Dr,SE,Calgary 📍25 грудня | початок о 4pm
-
Home Brokerage пропонує недорогі квартири в грудні та січні
-
Є декілька перекладів)
-
Хіба не Янгол?
-
Буду знати)
-
Вітаю, друзі може хтось підскаже, як забронювати без коштовне житло, інтересує сам процес. Дякую
-
Всім привіт. Хто живе в районах McKenzie, Mahogany, якою страхівкою на авто користуєтеся? Тут, виявляється, від районів залежить ціна.