Ukrainian Calgary
-
Подскажите пожалуйста сайты, где и по чем можно снять жилье в Калгари, буду очень благодарна !
-
Дивіться rentfaster, Facebook marketplace
-
Вiтаю Вас шановне та поважне панство 🇺🇦 Благаю звернути на нас увагу.. Мене звати Віра, я мама моєї єдиної квіточки - Тетянки. 🧚♀️ Їй вкрай потрібна, термiнова операція на серці ❤ Тетяночка вже пережила три операції, і сьогодні вона чекає на четверту.😥 Її стан, зараз дуже тяжкий але стабільний і часу у нас дуже мало, можна сказати , що його зовсім немає. Тому я, як Мама, благаю всіх Вас ,вiд усьoгo cepця : Допоможіть мені спасти мою донечку.Нe зaлишайтe нас на самоті у бiдi...Вона може померти... Дуже надiюся на Вас 🙏 Щoб нам дoпoмoгти і подивитися нашу icтopiю - Перейдіть в МІЙ АКАУНТ. Там я виклала всю нашу історію.. Щиро Вам дякую від усього серця ❤
-
Всім привіт, з 1 січня маю в бейсменті дві вільні кімнати, за 700 та 800 + частка комунальних 70. Дорожча кімната буде з власною кухнею, чудово підійде для пари! Будинок знаходиться в гарному районі Huntington Hills Кого зацікавить, пишіть, відповім на всі запитання!
-
Добрий день. Скажіть будь ласка чи є волонтери в аеропорту Калгарі? Можливо є контакти .Ми прилітаємо в лютому з дітьми, тому маю знати яка ситуація з готелями на 14 днів.
-
Дякую 😊
-
Привіт всім! Може в когось зараз набирають на роботу людей? Шукаю для чоловіка та сина. Англійський мінімальний, але активно вивчають. В чоловіка є права 5кл + права на погрузчик
-
Смачна iкра до свят 🎅🎄 Хто бажае, пишiть, дзвонiть. Великий вибiр, дуже смачна, вищого гатунку, якiсна!💥 В наявностi: Горбуша 1кг- $90 ❗️ Coho (кижуч) - 1кг - $115❗️ Лососева крупнозерниста (кета) 1kg- $120❗️500гр - $60❗️ King salmon (чавич) 1кг- $120❗️500гр- $60❗️ Знахожусь в Cranston, SE. ☎️778-321-7454
-
We are looking for someone who is prepared to full time or Casual job for day/night shifts. Daily payment: CAD 30 per hrs Must be living in Canada 28 years and over Send me a message if anyone is Interested...
-
Про роботу це шахраї видаліть пост
-
Дякую
-
Шукаю роботу в Калгарі | В Україні працював шахтарем ГРП, МПУ, так само професійно фарбую скло та дзеркала, працював на виробництві бруківки у кар'єрі. У Європі працював на машинобудівних заводах operator CNC, різноробом на картонній фабриці, токарем. Швидко навчаюсь Шукаю будь-яку роботу. Англійська поки що базова, але постійно покращую.
-
Привіт. Шукаю роботу в Калгарі. Працюю в Убер Ітс та волонтерю в фудбанку Калгарі (тобто є Канадський опит роботи ). Англійська В1 - В2. Є власна автівка. 10+ років в продажах офлайн та онлай і кастомер сервіс. Все знаю і вмію про інтернет маркетинг, контекст, таргет. Також я є контент мейкер з навичками фотографування і також маю круту зеркальну камеру. Знаю все про туризм, організацію турів з нуля і їх продаж і проведення. Максимально розбираюсь в активностях, типу біг, спортзал, велосипеди (в тому числі їх буд'який ремонт), гори, трекінг, хайкінг, лижи, байдарки, рафтінг ітд. Вільно володію (на "ти") з буд'якими комп'ютерами, гаджетами, віндоус, андроід ітд. Вмію і люблю працювати руками. (всі велосипеди, автівки у сім'ї обслуговую сам, ремонт в домі роблю сам). Міцний, здоровий, без жодних шкодливих звичок. Легко навчаюсь будь чому і можу це підтвердити. Не потребую постійного контролю. Трохи пишу на javascript, розбираюсь в кріпті, захоплююсь психологією. В ідеалі хотів би посаду продавця або помічника продавця в чомусь крупному, туристичному, типу Decathlon або MEC. Якщо ви чи ваши знайомі працюєте в подібному закладі, дайте і мені шанс будь ласка :) Навіть якщо ваша компанія не шукає робітника зараз, дайте контакт, кому залишите резюме. Дякую!
-
Добрий день, чи знає хто про парковку з бенефіт картою. Що начебто є знижки з нею