Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6625706944T Offline
    t6625706944T Offline
    Віра
    wrote on last edited by
    Вiтаю Вас шановне та поважне панство 🇺🇦 Благаю звернути на нас увагу.. Мене звати Віра, я мама моєї єдиної квіточки - Тетянки. 🧚‍♀️ Їй вкрай  потрібна, термiнова операція на серці ❤ Тетяночка  вже пережила три операції, і сьогодні вона чекає на четверту.😥 Її стан, зараз дуже тяжкий але стабільний і часу у нас дуже мало, можна  сказати , що його зовсім немає. Тому я, як Мама, благаю всіх Вас ,вiд усьoгo cepця : Допоможіть мені спасти  мою донечку.Нe зaлишайтe нас на самоті у бiдi...Вона може померти... Дуже надiюся на Вас 🙏 Щoб  нам дoпoмoгти і подивитися  нашу icтopiю - Перейдіть в МІЙ АКАУНТ. Там я виклала всю нашу історію.. Щиро Вам дякую від усього серця ❤
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    WastelandWolf
    wrote on last edited by
    Всім привіт, з 1 січня маю в бейсменті дві вільні кімнати, за 700 та 800 + частка комунальних 70. Дорожча кімната буде з власною кухнею, чудово підійде для пари! Будинок знаходиться в гарному районі Huntington Hills Кого зацікавить, пишіть, відповім на всі запитання!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся Могила
    wrote on last edited by
    Добрий день. Скажіть будь ласка чи є волонтери в аеропорту Калгарі? Можливо є контакти .Ми прилітаємо в лютому з дітьми, тому маю знати яка ситуація з готелями на 14 днів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t483789181T Offline
    t483789181T Offline
    О.К
    wrote on last edited by
    Шукаємо людей до перездачі контракту. Великий гарний будинок, гарний район , магазини, школи, сітрейн і автобуси все близько . Калгарі Martinvalley NE Кінечна сітрейна Saddletowne 1950+ інтернет + 60% світла. За деталями пишіть в приват.
    1 Reply Last reply
    0
  • t748508152T Offline
    t748508152T Offline
    Vitaliy
    wrote on last edited by
    Привіт Можливо хтось знає в якій годині відкривається черга на запис на паспорт Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся Могила
    wrote on last edited by
    Дякую 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t1544240346T Offline
    t1544240346T Offline
    Oly Can
    wrote on last edited by
    Напишіть завчасно та домовтесь за готель на gateway або в newcomers centre. Благо я написала завчасно коли летіли в Канаду. Бо в нас троє дітей, і не одного волонтера не знайшла в аеропорту.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ксения Бурковская
    wrote on last edited by
    Привіт всім! Може в когось зараз набирають на роботу людей? Шукаю для чоловіка та сина. Англійський мінімальний, але активно вивчають. В чоловіка є права 5кл + права на погрузчик
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina Bezzubkina
    wrote on last edited by
    Смачна iкра до свят 🎅🎄 Хто бажае, пишiть, дзвонiть. Великий вибiр, дуже смачна, вищого гатунку, якiсна!💥 В наявностi: Горбуша 1кг- $90 ❗️ Coho (кижуч) - 1кг - $115❗️ Лососева крупнозерниста (кета) 1kg- $120❗️500гр - $60❗️ King salmon (чавич) 1кг- $120❗️500гр- $60❗️ Знахожусь в Cranston, SE. ☎️778-321-7454
    1 Reply Last reply
    0
  • t6511602796T Offline
    t6511602796T Offline
    David Benjamin
    wrote on last edited by
    We are looking for someone who is prepared to full time or Casual job for day/night shifts. Daily payment: CAD 30 per hrs Must be living in Canada 28 years and over Send me a message if anyone is Interested...
    1 Reply Last reply
    0
  • t999208811T Offline
    t999208811T Offline
    Богдан Коцюр
    wrote on last edited by
    Про роботу це шахраї видаліть пост
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня Поддубная
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Шукаю роботу в Калгарі | В Україні працював шахтарем ГРП, МПУ, так само професійно фарбую скло та дзеркала, працював на виробництві бруківки у кар'єрі. У Європі працював на машинобудівних заводах operator CNC, різноробом на картонній фабриці, токарем. Швидко навчаюсь Шукаю будь-яку роботу. Англійська поки що базова, але постійно покращую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t562497831T Offline
    t562497831T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Добрий день) хто бажає, є два вільні місця у будинку у Мексиці( відпочинок) . Ціна 700$+ ваша оплата за білети туди)
    1 Reply Last reply
    0
  • t396004902T Offline
    t396004902T Offline
    Marketer301
    wrote on last edited by
    Привіт. Шукаю роботу в Калгарі. Працюю в Убер Ітс та волонтерю в фудбанку Калгарі (тобто є Канадський опит роботи ). Англійська В1 - В2. Є власна автівка. 10+ років в продажах офлайн та онлай і кастомер сервіс. Все знаю і вмію про інтернет маркетинг, контекст, таргет. Також я є контент мейкер з навичками фотографування і також маю круту зеркальну камеру. Знаю все про туризм, організацію турів з нуля і їх продаж і проведення. Максимально розбираюсь в активностях, типу біг, спортзал, велосипеди (в тому числі їх буд'який ремонт), гори, трекінг, хайкінг, лижи, байдарки, рафтінг ітд. Вільно володію (на "ти") з буд'якими комп'ютерами, гаджетами, віндоус, андроід ітд. Вмію і люблю працювати руками. (всі велосипеди, автівки у сім'ї обслуговую сам, ремонт в домі роблю сам). Міцний, здоровий, без жодних шкодливих звичок. Легко навчаюсь будь чому і можу це підтвердити. Не потребую постійного контролю. Трохи пишу на javascript, розбираюсь в кріпті, захоплююсь психологією. В ідеалі хотів би посаду продавця або помічника продавця в чомусь крупному, туристичному, типу Decathlon або MEC. Якщо ви чи ваши знайомі працюєте в подібному закладі, дайте і мені шанс будь ласка :) Навіть якщо ваша компанія не шукає робітника зараз, дайте контакт, кому залишите резюме. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t395614103T Offline
    t395614103T Offline
    🌹Rozi
    wrote on last edited by
    Добрий день Можливо хтось в Калгарі з наших продає матеріали для бровістів ? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t466820095T Offline
    t466820095T Offline
    Анна Боган
    wrote on last edited by
    Добрий день, чи знає хто про парковку з бенефіт картою. Що начебто є знижки з нею
    1 Reply Last reply
    0
  • t1814126535T Offline
    t1814126535T Offline
    ДимаС
    wrote on last edited by
    Добрый день всем, скажите пожалуйста если искать работу еще до приезда в Калгари, какой шанс того что для меня оставят место и меня 100% возьмут на работу? Кто то делал так? Нужен совет ваш. Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t1948944428T Offline
    t1948944428T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Здається 4 бедрум будинок + 2,5 ванни ( 2 ванни 3 туалети) адрес 4803 4 st NW з першого січня. Контракт на рік. 2650 + комуналка 65%. Є гараж на 2 машини + дворик для барбекю. Здають новоприбулим потрібно лише мати роботу. Депозит 2650. За всіма питаннями пишіть)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александра
    wrote on last edited by
    Хтось питав з приводу довіреності
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.