Ukrainian Calgary
-
$29 - 30ГБ $45 - 60ГБ 📱Pixel 7 за $0 (не лізинг) + 🎁 аксесуари в подарунок 📱Pixel 8 - $0/міс (не лізинг) + 🎁 аксесуари в подарунок 📱 Samsung S23 - $0/міс (не лізинг) + 🎧 Samsung Buds в подарунок + 🎁 аксесуари в подарунок ❗ЗНИЖКА $240 НА ВСІ АЙФОНИ❗ Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Всім доброго дня! Шукаю кімнату. Може хто здає? Дякую
-
Добрий день. Мене звати Валерій Ващенко. Я приїхав з України. Шукаю роботу. Фул тайм, на постійній основі. Англійська мова початковий рівень. Є водійські права та машина. Є досвід роботи з персоналом та на комп'ютері, з металом по виготовленню виробів, електропроводкою, водопровідними та каналізаційними системами. Готовий учитися чомусь новому. Усім хто може допомогти прошу писати в особисті Дякую
-
Добрый вечер всем , подскажите пожалуйста как перервать договор с Telus ? Позвонить не могу так как не знаю Английского . Может как-то сталкивался с этим ?
-
Треба попросити хто знає англійську мову,щоб за вас подзвонили.і заплатити штраф їм,в кожного свої умови.
-
Привіт Шукаю компанію піти в гори! Скажімо 23.12. (найближча субота). Є 4 місця а автівці. Або приєднався би до когось
-
Приглашаю детей на бесплатную неделю по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность🙂 В бесплатную неделю входят: IT-профориентация, доступ в IT-сообщество, урок, на котором создадите свой первый проект, бесплатный курс по нейросетям и другие активности☝🏻 Пишите, кому интересно🙂
-
Гляньте в магазинах Lina’s (Inglewood)
-
Всім привіт:) Ми - сімейна пара, мені 25, чоловікові 26. Будемо раді новим знайомствам, проживаємо районі NW, біля Brentwood. Любимо подорожі, кіно і просто проводити цікаво вільний час.
-
Район NW (не далеко от станции SAIT )по своему вопросам в личку
-
Всім привіт) Можливо хтось знає де можна замовити харчовий друк на пряники чи мастику? Дякую)
-
Доброго вечора. Де можна перевірити зір дитині та зробити окуляри по Benefit card ? Можливо є укр/рос мовні клініки чи спеціалісти?