Ukrainian Calgary
-
Ні дякую, в мене англійська вже не мінімальна)
-
Я її ще не вивчив, але рівень вже не мінімальний)
-
Та я маю роботу) мені поки вистачає)))) дякую за пропозицію)
-
Дoп. дoxoд фpилaнc, от 500$ в нeдeлю, в лc
-
Один із народних депутатів України підірвав 3 гранати в будівлі Української сільської ради, сам загинув на місці та отримав поранення 26 осіб, 6 з яких перебувають у важкому стані. Поліція з'ясовує основну причину та мотив.
-
Всем Привет . Сдается большая комната в Таун Хаусе . Район Торнклиф. 10 минут езды до центра города. Рядом автобусная остановка и продуктовые магазины . Не далеко от дома есть школа и спортивный зал Good Life . В доме 2 комнаты , своя ванна , кухня со всей нужной посудой , ландри , кладовка и бэк ярд . Дом полностью с мебелью . Сосед мужчина с Украины. Есть Вай Фай и паркинг место (free) Цена 1000 $ в месяц. Коммунальные услуги входят в стоимость. Актуально с 1-го января . Адрес - 96 Hunterhorn Cres NE Calgary AB T2K 6J2 Canada
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, хто може зробити переклад водійських прав сертифікованих золотою печаткою Альберти?
-
Home Brokerage пропонує недорогі квартири в грудні та січні
-
Здається двох поверховий будинок ,з терасою 🏡 Район Shawnesy. 7 хвилини до метро ,поруч багато магазинів. На 2 поверсі ,3 окремі кімнати ,одна з них спальня ,з власною ванною кімнатою та джакузі та окремою гардеробною. На першому поверсі ,велика кухня,просторий коридор з вітальнею. 2800+ комунальні послуги. За детальними подробицями та фото в пп.
-
Я можу