Ukrainian Calgary
-
Потрібен перукар, з вільним часом на сьогодні)
-
Добрый день Может кто в курсе Получила ворк визу для себя и визитор для 7 летней дочери Знаю что программа кончилась и все, кто не заедет до 31 марта, не получат ни права на работу, ни на учебу, а только смогут туристами быть. Кто знает, подскажите, если я заеду до 31 марта сама и получу ворк пермит в аэропорту, а потом ПОСЛЕ МАРТА привезу дочь, сможет ли она пойти в школу и получить необходимые привилегии благодаря тому что у меня пермит? Может кто объяснить ,кто что знает в личку буду очень благодарна ! 🙏
-
Привіт! Шукаю 1бедр.квартиру або студію бажано в околицях даунтауну або в самому даунтауні з 1 лютого. Бюджет до $1600, пет френдлі
-
Доброго дня! Поділіться контактами стоматологічних клінік та досвідом лікування зубчиків під сном дітей по бенефітам? Дякую 🙏
-
Добрий день, порадьте україномовного стоматолога по бенефітам.
-
Всім привіт! Мене звати Дмитро, працюю в барбершопі MacLeod Trail Barbers, запрошую всіх на стрижку:) Освіжіть свій стиль перед Новим роком. Запис через дірект тут, або в інстаграм за таким самим ніком☺️ Всім гарних свят!
-
Shawnessy Smiles Dental
-
Дуже дякую
-
Спитайте доктора Романа, хороший стоматолог як на мене
-
Calgary! Всім привіт. Перепишемо договір оренди житла з січня по травень з можливістю продовження. Таунхаус 3 спальні і 2,5 ванни, два балкони і гараж. Ціна 2500 CAD plus utilities. Seton Passage SE. 2500 CAD депозит.
-
🐾Продам Nexgard Spectra для собак на вагу 15-30 кг (мій собака набрав вагу і йому вже не підходить по вазі) Є 4 таблетки: -3 шт по 20 $ кожна (дійсні до 07.2024) -1 шт за 15 $ (дійсна до 02.2024)
-
Хтось шприці передавав з України?? Чи можно передати ?
-
📑 Переклади та легалізація документів🇺🇦🇨🇦 ✅Допоможемо вам з перекладами з будь-якої мови для: 🇨🇦 Імміграції 🇨🇦 Освіти 🇨🇦 Водіння 🇨🇦 Роботи та будь-яких інших потреб. 📱343 5736535
-
всем привет!) кто-то заполнял подобное? ай нид хелп 🙏