Ukrainian Calgary
-
Calgary! Всім привіт. Перепишемо договір оренди житла з січня по травень з можливістю продовження. Таунхаус 3 спальні і 2,5 ванни, два балкони і гараж. Ціна 2500 CAD plus utilities. Seton Passage SE. 2500 CAD депозит.
-
🐾Продам Nexgard Spectra для собак на вагу 15-30 кг (мій собака набрав вагу і йому вже не підходить по вазі) Є 4 таблетки: -3 шт по 20 $ кожна (дійсні до 07.2024) -1 шт за 15 $ (дійсна до 02.2024)
-
Хтось шприці передавав з України?? Чи можно передати ?
-
📑 Переклади та легалізація документів🇺🇦🇨🇦 ✅Допоможемо вам з перекладами з будь-якої мови для: 🇨🇦 Імміграції 🇨🇦 Освіти 🇨🇦 Водіння 🇨🇦 Роботи та будь-яких інших потреб. 📱343 5736535
-
всем привет!) кто-то заполнял подобное? ай нид хелп 🙏
-
Привозила з собою рік тому і подружка з України привезла посилку з вет обробкою на днях для моїх тварин
-
Хто шарить як на автобусах їздити? Напишіть мені плиииз!
-
Нові 35 співробітників для готелю Ми сприяємо висвітленню й рейтингу готелів, щоб залучити більше місцевих жителів і туристів. -Базова зарплата CAD 1800 - CAD 3500 Туз 23 - 69 років Не потрібен досвід роботи (надайте індивідуальний посібник) Якщо ви зацікавлені, надішліть мені в личку..... Примітка _ Потрібна базова англійська
-
Качаєте додаток My Fare, там купуєте квитки. Маршрути руху на зручніше дивитись в додатку Transit. Квиток діє 1.5 години на будь-який автобус і сітрейн. При вході в автобус є сканер де скануєте квиток
-
Становишься на остановку,подъезжает автобус,открываются двери,заходишь в него,двери закрываются,едешь.
-
В мене є проїздний, але мені вибиває невідомі для мене автобуси, то трішки хвилююсь, щоб не заїхати чорт зна куди
-
Якась ти гнила людина 🥴
-
Ок, тоді до зустрічі в аду ♥️