Ukrainian Calgary
-
Дадут в первом аэропорту в который прилетите
-
АКЦИЯ к 8 марта! Здравствуйте, нахожусь в Украине, Николаев. Отправка по всему миру! Хотите получить такое украшение в подарок? Если да, тогда заходите ко мне в инстаграм. Вся информация под последней публикацией спасибо! Ассортимент и цены или пишите +380672036280
-
Communauto
-
Підкажіть будь ласка хто замінював права на канадські скільки часу після здачі теорії треба щоб допустили до практики
-
Скиньте мені будь ласка
-
Також потрібно в Консульство але не має зможи записатись на прийом якщо хтось може допомогти або підсказати як це можна зробити. На оф сайті просто не має вільних годин нінаяке число.
-
Anjusz🖤🔐 Anjusz🖤🔐, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Всім привіт! Допоможіть знайти роботу в Калгарі зварювальником. Маю європейські сертифікати TIG 141 та MAG 135, зварюю чорну та нержавіючу сталь, маю досвід оператора зварювальних роботів. Також маю досвід роботи на мануальних токарних, фрезерних станках. В Україні мав свою ремонтну майстерню, я добре розуміюсь на зварюванні, металообробці, механіці, вмію читати креслення. Про себе: я молодий, енергійний, без шкідливих звичок, відповідальний надійний мужчина. Люблю туризм, ,