Ukrainian Calgary
-
Ми платили по 100 доларів за людину (2 дорослих і 1 дитину)
-
Essence Medical Centre & Pharmacy - Westwinds
-
Ось в цій клініці
-
150 - 3650 Westwinds Dr NE, Calgary, AB T3J 0W9, Canada
-
Дівчатка, всіх з наступаючим 2024! Я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: - Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) - Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори - Мезококтейлі, біoревіталізанти - Ліпoлітики, пілінги - Мeдикамeнти - Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)
-
Приходите, все расскажу.
-
Свята продовжуються, а наші ручно ліплені вареники та пельмені з 100% натуральних інгредієнтів готові додати вам радості смаку! Замовляйте вже зараз, або робіть передзамовлення щоб насолодитися смаком свята разом з нами. 🥰 Пельмені: Свинина, яловичина, курячий або мікс свинини та яловичини. (20$ за 1 кг) Вареники: З картоплею - 18$ за 1кг З капустою - 20$ за 1кг З натуральним творогом - 24$ за 1кг З кремовим сиром - 20$ за 1кг Мікс з картоплею та сиром - 21$ за 1кг Для замовлення чи будь-яких запитань, будь ласка, не соромтеся звертатися до мене в особистих повідомленнях. Я завжди готова відповісти з радістю і надати всю необхідну інформацію! CALGARY SOUTHLAND (Поблизу Walmart)
-
На сайті посольства здається є інструкція як отримати витяг про отримання освіти в Україні
-
Так,краще заносити резюме та особисто передавати менеджеру, але я шукала роботу через LinkedIn – там вони відповідають частіше, ніж, наприклад, через Indeed. Ще, ви можете заповнити анкету на сайті Tim Horton або KFC
-
Дівчатка, всіх з наступаючим 2024! Я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: - Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) - Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори - Мезококтейлі, біoревіталізанти - Ліпoлітики, пілінги - Мeдикамeнти - Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)