Ukrainian Calgary
-
То для чого вам ця група ?
-
Читаю тут все і в шоці від декого.Ви думаєте, що русня зупиниться вбивати Українців , якщо їм віддати захоплені території? Та вони передишку на 5 років візьмуть і по новій з силами і вже здобутим досвідом підуть далі захоплювати Україну.Їм потрібна вся Україна, а не ті області, що вони захопили.І до речі я живу і нікуди не виїжджала з України і була в окупації.
-
Ви знаєте, всі роздуми закінчуються там, де це стосується когось близького. Чи кожна готова відпустити воювати свого чоловіка, найріднішу людину/батька/сина/брата? Чи буде вартувати його життя навіть цілої країни? Не думаю. Патріотизм закінчився там, де влада налажала і не може зупинитись красти як навіжені. За що воювати? Чим? Які перспективи реальні, обʼєктивні на перемогу?
-
Ну тоді напишіть нашій владі нехай гроші не крадуть а оголошують війну на папері і починають нападати всім своїм складом верховної ради і тією зброєю яку нам надали і з тими коштами за які мали омуніцію купити. А вони тягнуть вже два роки кота за яй»» і не знаєш Скіки ще років то буде тягнутися коли тому кінець буде і Скіки ще невинних людей буде страждати
-
Люди, будь ласка, не будьмо байдужими. В нас так багато рідних, знайомих, друзів, колег...., яким щодня на голову сипеться рашистська ненависть.Війна , яку не ми розпочалив в цей час вирує ще з більшою лютю. А світ вже відволікся на Ізраїль на власні потреби. Все, що ми можемо- це ДОНАТИТИ та виходити НА МІТИНГИ!
-
Доброго дня! Перездаємо 1 bed беймент в районі зупинки Max Bell station, з 1 лютого (Адрес 2514 10 Ave SE). 7 хв пішки до станції сі трейн. Хороший спокійний район, нормальні сусіди. Пралка і сушилка - власні. Присутні меблі, телевізор, та посуд. Ціна 1650$ + damage deposit 1500. Всі комунальні платежі включно з інтернетом є враховані до загальної сумми. Ідеально підійде новоприбулим.
-
Ви отримали відповідь? Теж цікавить
-
Давай я к тебе домой приду, выгоню тебя и буду там жить
-
Аууу, спорящие за войну ? Вы где сайчас? Вы в безопасности, в Канаде! Угомонитесь уже , свалили с пиздеца хоть тут уже не воняйте кто , что , зачем и почему Кацапы пидоры, власть Украины такая же и туда же тех, кто привёл к этому всему Жаль только людей , мирных людей которые гибнут....
-
Б/у можешь посмотреть тут 👉 в группах, и маркетплэйс на Facebook или кижижи,Karrot
-
Замовляйте у нас смачні страви до новорічного столу! Це завжди смачно, гарно і готується з любов'ю🥰 Олівє 1кг - 26$ Голубці сирі 600грам - 21$ Голубці приготовлені 600грам (близько 20 штучок в контейнері) - 25$ Пельмені 1кг - 20$ Вареники: З картоплею - 18$ за 1кг З капустою - 20$ за 1кг З натуральним творогом - 24$ за 1кг З кремовим сиром - 20$ за 1кг Мікс з картоплею та сиром - 21$ за 1кг
-
Всім привіт З Наступаючим Новим Роком може хтось працює в доставці Skipp напишіть в приват. ДЯКУЮ