Ukrainian Calgary
-
Ну вот палестинцам вроде как запретили на митинги в Калгари выходить, например Чем им помогли митинги? 🤔
-
Я 31 декабря работаю, нет время ходить на митинги
-
Вы так уверено говорите обо всем. Забавно Об Украине достаточно знают. Почитайте новостные строки на станциях ситрейна, например Пока что действительно особого смысла нет. Да и 31-ое декабря, у людей уже сотни планов на отдых. Полагаю, посетит такое очень мало людей
-
І правильно зробили, що заборонили, Ізраїльтянам не заборонили б, ви різницю бачите? І росіянам теж заборонять, якщо у них з'явиться таке бажання
-
Після всього прочитаного можу лише одне сказати- СЛАВА УКРАЇНІ 💙💛
-
Не вижу смысла отменять какие-то планы людям, например. Кто-то с кем-то договаривался, кто-то готовит Очень неудачный день подобран, если вы все еще не догадались о чем я
-
У кого сотні плани на відпочинок, а хтось під завалами, а багато хто захищає батьківщину навіть не знає доживуть до нового року чи ні. А щодо впевненості, у перших дуростях я не кажу і якщо не говорити впевнено, тоді краще взагалі мовчати
-
Развлекайтесь в одиночестве, дело ваше
-
Я досить здогадлива і зі свого боку не бачу сенсу продовжувати з вами діалог
-
Та вы ж не видите смысла продолжать, чего вы мне пишите Ложитесь спать уже что ль, не знаю
-
На відміну від мене ви не вгадали, зі мною поряд прекрасна сім'я і впевнена, що мій син ніколи не думатиме так, як деякі
-
Но все равно есть глупейший принцип ответить после «не хочу с вами говорить», ха-ха. Действительно забавно
-
Так, сенсу не бачу, але не відповісти, коли хамлять не можу.
-
Доброго дня ,підскажіть будь ласка де краще і вигідніше купувати телефон в Україні чи вже в Канаді, а якщо в Україні чи буде він там працювати,чи треба його прошивати?
-
Залежить від ваших бажань і можливостей. Можна вигідно придбати в Канаді телефон при підключенні до якогось оператора, але Ви будете вимушені користуватися певний час(1-2 роки) цим контрактом. Можете привезти телефон з України і купити картку любого оператора вже в Канаді.
-
Странное у вас счастье в жизни. Увлечения себе нашли бы какое-то нормальное, ей-богу
-
Ось якби я не відповіла, вам не було б так весело, так мало для щастя треба деяким
-
Підкажіть будь ласка, а якщо купити в Канаді телефон під оператора, чи буде він працювати в Україні з українською сім -картою(фізичною)?
-
В канаді напевно дороще буде? А якщо купити в Україні і підключити карточку канадську то все буде працюю, не треба нічого робити з ним ? Правильно я розумію?
-
В Канаді значно дешевше
30 Jan 2023, 02:45
about 5 hours ago