Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6201763475T Offline
    t6201763475T Offline
    kit
    wrote on last edited by
    Та вы ж не видите смысла продолжать, чего вы мне пишите Ложитесь спать уже что ль, не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daro
    wrote on last edited by
    На відміну від мене ви не вгадали, зі мною поряд прекрасна сім'я і впевнена, що мій син ніколи не думатиме так, як деякі
    1 Reply Last reply
    0
  • t6201763475T Offline
    t6201763475T Offline
    kit
    wrote on last edited by
    Но все равно есть глупейший принцип ответить после «не хочу с вами говорить», ха-ха. Действительно забавно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daro
    wrote on last edited by
    Так, сенсу не бачу, але не відповісти, коли хамлять не можу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5240574650T Offline
    t5240574650T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Доброго дня ,підскажіть будь ласка де краще і вигідніше купувати телефон в Україні чи вже в Канаді, а якщо в Україні чи буде він там працювати,чи треба його прошивати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Залежить від ваших бажань і можливостей. Можна вигідно придбати в Канаді телефон при підключенні до якогось оператора, але Ви будете вимушені користуватися певний час(1-2 роки) цим контрактом. Можете привезти телефон з України і купити картку любого оператора вже в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6201763475T Offline
    t6201763475T Offline
    kit
    wrote on last edited by
    Странное у вас счастье в жизни. Увлечения себе нашли бы какое-то нормальное, ей-богу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daro
    wrote on last edited by
    Ось якби я не відповіла, вам не було б так весело, так мало для щастя треба деяким
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, а якщо купити в Канаді телефон під оператора, чи буде він працювати в Україні з українською сім -картою(фізичною)?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5240574650T Offline
    t5240574650T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    В канаді напевно дороще буде? А якщо купити в Україні і підключити карточку канадську то все буде працюю, не треба нічого робити з ним ? Правильно я розумію?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    В Канаді значно дешевше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Скоріше за все, ні. Бо він буде заблокований під карту цього оператора. Але це залежить від конкретного оператора і умов контракту. Дуже часто оператори заманюють таким чином нових клієнтів, надаючи дорогий телефон за 1$ …199$ за умов користування контрактом 1-2 роки. І такий же телефон по повній вартості буде працювати з усіма операторами. Якщо хочете користуватися в Україні канадським телефоном, треба подумати заздалегідь і купувати Neverlock телефон. Бо не завжди можна «прошити» телефон і зняти операторський lock, щоб він став неверлоком.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6201763475T Offline
    t6201763475T Offline
    kit
    wrote on last edited by
    Сами не знаете, так не говорите другим всякие слухи Пусть человек здесь сходит в магазин и лучше уточнит у консультантов, вместо мифов в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • t6201763475T Offline
    t6201763475T Offline
    kit
    wrote on last edited by
    В Канаде нет телефонов, которые блокируют под оператора
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Рекомендую Вам не лезть в темы, в которых Вы полный НОЛЬ. Тогда не будете выглядеть глупо. Я 22 года в мобильной связи и, судя по манере Вашего общения, Вы ещё за партой сидели, когда я пользовался мобильным телефоном)) P.S. Канадские операторы Bell и Virgin Mobile блокировали свои айфоны ещё в 2010-2012 годах.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1580409524T Offline
    t1580409524T Offline
    musty mahony
    wrote on last edited by
    Three Canadian friends died near me in Bakhmut. They had families and children. How shameful that some Ukrainians in Canada support Russia 🤦
    1 Reply Last reply
    0
  • t6201763475T Offline
    t6201763475T Offline
    kit
    wrote on last edited by
    Интересно, почему же сейчас, при оформлении телефонов с контрактом на два года, ты можешь спокойно вставлять и использовать другие сим карты? Не иначе, как волшебство! Старость/молодость не является показателем ума. Сейчас 2024 год наступит, а вы помните только десятилетие назад что было? Вообще ни к чему.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Vovchuk
    wrote on last edited by
    Добрий день підкажіть будь ласка який курс в Калгарі щоб обміняти євро на канадський долар?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вова
    wrote on last edited by
    А що тоді робити людям які перебувають на окупованих територіях і живуть лише надією що ЗСУ звільнять їх від ярма окупації, виж навіть не уявляєте що вони переживають там живучи в постійному страху що в любий момент зайде в будинок підар і зробить все що його хвора фантазія захоче і ти з цим нічого вдіяти не зможеш.....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Повторюсь, не стоит спорить там, где Вы некомпетентны. Кто в школе физику не учит, тот в жизни верит в волшебство!) Если бы Вы внимательно прочли предыдущее сообщение, то увидели бы «…залежить від конкретного оператора і умов контракту…» Человек спросил и я указал на возможные риски, чтобы обратил внимание на эти нюансы. Сейчас в Украине 2023г и полно залоченных телефонов под операторов, которые продавали клиентам как новые запечатанные Neverlock. Но, они не работают без определённых условий.) Больше не вижу смысла вести с Вами диалог.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags