Ukrainian Calgary
-
Доброго вечора . Хочу попросити про допомогу , намагаюсь з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо може хтось позичити 200 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами.
-
yдaлeнный 3apaбoтoк, от 1000$ в нeдeлю, в лc
-
Доброго вечора . Хочу попросити про допомогу , намагаюсь з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо може хтось позичити 200 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами.
-
Доброго дня, загубив сумку з закордонним паспортом і грошима. Якщо знайшли сумку або закордонний паспорт подзвоніть на цей номер(587 966 9653)за винагороду
-
Усім привіт Різдвяні знижки ще тут🎆 29$ 50 гіг 40$ 75 гіг 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Дoп. дoxoд фpилaнc, от 800$ в нeдeлю, пиcaть в личныe cooбщeния
-
Добрий день! Перездаємо 2 bed квартиру, з великою лівінг рум з 1 ЛЮТОГО. Контракт до травня, його можна продовжити. Пралка і сушарка власні. До сіті трейну 10 хв ( станція Southland). Поруч багато магазинів і Суперстор. Ціна - 1890$ плюс електрика максимум 90$. Депозит - 1000$ Дітей до 7 років не дозволяють. Тварин дозволяють. Адреса - 9600 Southland Cir SW T2V5A1 Відео відправлю в особисті.
-
Привіт всім! Працюю в компанії TELUS - Promotion Team💚 Якщо ви пошуках інтернет провайдера або переплачуєте за звʼязок чи хочете кращі умови, це можна вирішити. Можу допомогти вам з вашими питаннями стосовно мобільного та домашнього інтернету / TV📱💻 Telus and Koodo 🛜 Найкращі умови для нових користувачів, наприклад дом.інтернет 1gig - $50 чи моб.звязок 50GB - $34❗️ Також залишились деякі знижки з Boxing Day 📌 Все це офіційно та абсолютно безкоштовно. Тільки позитивні відгуки від задоволених людей які звертались! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях 📩 Звертайтеся і ми разом знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка які компанії здають апартаменти без кредитної історії, і як в Calgary з роботою, дякую !
-
3 Bedroom Bi-level в Broadway Centre (349 14 Ave SW) вільна з 1 лютого, рента 2669$, депозит 1199$, якщо менше ніж 2 роки в Канаді, треба платити 3 ренти наперед, пишіть, якщо хочете записатися на viewing 😊 якщо 3 румейта, кожен буде платити всього 890$ на місяць
-
Продам мужскую куртку-пуховик на подкладке (рабочая одежда фирма Axinite). Мягкие вставки для растяжки по бокам и на руках. Имеет 2 больших передних кармана на молнии и внутренний защитный карман. Купила мужу, не подошёл размер. Цена 45 кад. Новая, есть бирка.
-
У Вас закриті приватні повідомлення