Ukrainian Calgary
-
Напишіть зразу що є знайома. Я у вас запитав чи ви бухгалтер? Ви не відповіли. Почали задавати питання. Я взагалі задавав питання конкретній людині. Манері нормальні. Я розумію, що мені потрібно.
-
Питання у податках
-
З 1 лютого ,здається 2 поверховий будинок,район Shawnessy ,на вулиці Millrise. Чудова локація ,5 хвилин пішки до сітрейну,багато різних магазинів. На першому поверсі ,вітальня,бейсмент ,туалет,кухня ,великий коридор,тераса з грілем,камін. На другому 3 кімнати. Велика спальня з гардеробом та власною ванною кімнатою ,у якої знаходиться душова та джакузі. Та ще дві окремих кімнати з вбудованими шафами. + ще один додатковий туалет на другому поверсі з душовою кабіною. Також є гараж. Ціна 2800 місяць. За деталями в приватні повідомлення)
-
Всім вітання . В чудовому 3-к танхаусі де живуть приватні хлопці з України. Здається 1 кімната з 15 січня . Все включно. Район Huntington hill. 800 $ . Ласкаво просимо
-
В ютюбі повно відео, де є пошагова інструкція. Там легко все самому зробити!
-
Підкажіть будь ласка хто стикався з таким кейсом? Сину 15 років в нього стаді перміт. Намагається знайти підробіток, але йому кажуть що зі стаді пермітом він не може працювати. Чи можна йому оформляти WP? Чи це видумана причина для відмови у підробітку?
-
Здається one-bedroom апартаменти з балконом з 01.03.2024 року Локація: 17b street SW Calgary Ціна - 1650 cad$ + страховка 18 саd$. У вартість включено: ⁃ опалення ⁃ вода Додаткова оплата: ⁃ інтернет ⁃ електроенергія ⁃ критий паркінг (за потреби) Security deposit (повертається при виселенні) - 500 cad$ Можна з тваринами. Автобусні зупинки: 6, 2, 7 та 22 автобуси Близько до: ⁃ Downtown ⁃ 17 Avenue ⁃ Walmart ⁃ Dollarama ⁃ ТЦ Westbrook, Chinook. Більше інформації в особисті повідомлення!
-
Щеплення в Дію 063 форма Без предоплат C O V I D Пишите,поможем вам без укола
-
Щеплення в Дію 063 форма Без предоплат C O V I D Пишите,поможем вам без укола
-
Сдается комната,Fortalice crescent SE,Calgary. Цена 900 со всем и едой включительно .Очень вкусно готовят хозяева каждый день,вы сэкономите время для себя ,вам не нужно будет постоянно готовить,у вас будет всегда полный холодильник и новые ,свежие блюда каждый день ,которые будут готовить для вас.Хозяева очень добрые ,интеллигентные ,пожилые люди,всегда пойдут на понимание с вами.