Ukrainian Calgary
-
Доброго дня чи знає хтось про безкоштовні курси французької мови?) Дякую
-
Нажаль P2P тут недоступне 🤷♂️ Тут єдиний варіант через європейські банки просувати або з втратою на конвертації скористатися такими сервісами як вестерн юніон і подібними
-
Привіт, ми сім’я і шукаємо будинок (3/4 спальні) для оренди на тривалий термін (2-3 роки). У Південному Калгарі/Окотокс/Хай Рівер/Кокран/Ейрдрі. Бюджет -2000-2200$ без комунальних або 2400-2600$ з комунальними. Готова до орендувати з 15 березня 2023 або 1 квітня 2023 Будь ласка, напишіть мені у приватні повідомлення або на пошту [email protected] У нас постійна робота у Торонто зараз . У нас 4 дітей. У нас дуже маленька собака, ми обіцяємо, що у вас з цим не виникне проблем. Ми дуже дбаємо про собаку. Наш маленький песик навчений і слухає нас. Наші діти 18 донька, 14 син, 11 дочка,9 син. Я обіцяю, що кожен із цих членів родини подбає про ваш дім. Буду вдячний, якщо ви зв’яжетеся зі мною. Я хотів би якнайшвидше записатися на апоінтмент у Zoom. До березня у нас є робота та житло в Торонто, тому ми будемо вдячні вам, якщо ми зможемо орендувати ваш будинок з 15 березня.
-
🔥Наращивание ресниц в Калгари, район остановки c-train Southland 💣от 1D до 6D за 1,5-2 часа 💥Носка 4-6 недель 👍Есть удобная онлайн-запись-> активная ссылочка в шапке профиля инстаграм👇 instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= Запишись сейчас, и получи подарок ко дню Св.Валентина😉 ⏳Места ограничены⏳
-
Срочно требуется несколько сотрудников (40-60 сотрудников) !!! >Возможна частичная и полная занятость >Зарплата: >понедельник-пятница > Подать заявку могут как мужчины, так и женщины >Должен проживать в Великобритании, США, Канаде, украинец в США, Канаде, Великобритании, а также другие страны Европы могут подать заявку. > Опыт работы не требуется (обучаем) >>Без ограничений по образованию, без комиссии агентства (без платы за обучение) ***Приоритет отдается выбору тех, кто может работать удаленно *** Отправьте мне личное сообщение на английском языке, если вы заинтересованы и готовы начать как можно скорее. Спасибо!
-
Возможна удаленная работа. Рекламодателям, размещающим домашнюю публикацию в Интернете, которые должны были помочь мне в повседневных делах, связанных с моей работой, будет выплачиваться еженедельно 700 долларов США. . Напишите мне для получения дополнительной информации о работе, если вы заинтересованы
-
Запрошую до себе на Нарощування вій! • 10 хвилин від Downtown 🌇 • Досвід роботи більше 4х років 🧚🏻♀️ • Обіцяю ,що зміню твій погляд 👀 24 Ave SW ,Калгарі 🌆 • +1587-966-3083 Дар'я • @extensions_lash_calgary
-
Доброго дня , порадьте будь ласка викладача вокалу в центрі або поблизу , дякую завчасно )
-
Доброго вечора. Потрібна допомога, ми терміново переїзджаєм завтра з готелю до будинку, з району Kingsland в Beddington Heights. О 8.00 ранку. Можливо в когось є можливість допомогти з переїздом або підкажіть номер хто користувався такою послугою? Дякую
-
+1 587-600-2668 Одна година 85$ . Особисто користувалася їх послугами. Можете написати смс ,вони відповідають
-
Дякую
-
Напишіть йому ,він дуже допомагає
-
Добрий день! Чи є в чаті дизайнери інтер’єру чи 3д візуалізатори? Цікавить наскільки порулярні ці професії в Калгарі. Що потрібно щоб взяли на таку роботу: підтвердження диплому, портфоліо тощо? Можливо во хтось підкаже? Чи де можна про це почитати? Всім дякую!
-
Всім привіт☺️ Я - незалежний партнер міжнародного туристичного клубу! Шукаю друзів- партнерів) Познайомлю з можливістю подорожувати світом зі знижками від 25% і вище, покажу базу на 21000 круїзних напрямків і більше 150 000 курортів та готелів. Навчу відпочивати та заробляти на цьому. Пишіть в особисті повідомлення📩
-
У меня друг собирается лететь в Калгари в этих числах