Ukrainian Calgary
-
Потрібні волонтери! Жіноче товариство Собору Св. Володимира просить допомогти у приготуванні вареників в понеділок 15 січня, у вівторок 16 січня та в середу 17 січня. Починаємо о 10.00 ранку. Будь ласка, пишіть, якщо ви зможете допомогти. Оберіть зручний для вас день. Працюємо приблизно до 13:00. Щиро дякую!
-
Моя порада -не шукайте українські бригади. Там будете більше працювати і менше заробляти,ну і мову не вивчите так
-
Доброго дня! Перездаємо 1 bed беймент в районі зупинки Max Bell station, з 1 лютого (Адрес 2514 10 Ave SE). Контракт до кінця квітня. 7 хв пішки до станції сі трейн. Хороший спокійний район, нормальні сусіди. Пралка і сушилка - власні. Присутні меблі, телевізор, та посуд. Ціна 1650$ + damage deposit 1500. Ціну лендлорд піднімати не буде! Всі комунальні платежі включно з інтернетом є враховані до загальної сумми.
-
Не має бути ніяких проблем. Але не впевнена, що за 2 тижні встигне отримати. Хіба, пощастить. Знайома поверталася без проблем, але була тут довше, місяців 2-3
-
Я запитав чи є люди які вже подались або зібрали пакет документів на Пр щоб запитати те що цікавить , не розумію ваших притензій
-
Жодних проблем не буде!!!
-
Сімейна пара (без дітей, без тварин) шукаємо 1-BedRoom апартаменти з 1 березня 2024 року. Бажано район NW або SW, та в пішій доступності до C-Train, з пральною машиною та сушкою. Можливо хтось перездає свої апартаменти чи виїжджає, розглянемо всі варіанти. Ціну, адресу та фото/відео огляд скидайте в особисті. Дякую за увагу. #1BedRoom #Rent #March2024
-
Ищем сотрудника на удаленной основе. Легальная деятельность. 100€ день. + в лс
-
Доброго дня.🇺🇦 Шановна Громадо. Звертаюся до Вас як до єдиної надıї 🧚♀️ Моїй єдинıй дитинцı вкрай термıново потрıбна допомoгa💗 Янголятко зовсıм маленьке, тільки 4 рочки. Дитина помиpає.🧚♀️ Ми кожного дня боремося за ії життя.❤ Благаю Вас, не покидайте нас на сомоті у цій біді. Допоможıть. Надıя тıльки на Вас. Будь ласка, перейдіть в мıй аkaунт.Там я виклала всю нашу ıсторıю.
-
Шукаю кімнату з лютого, у кого є якась інформація, скиньте будь ласка
-
$34 - 10гб $44 - 20гб 📱Samsung S23 - $4.17/міс 📱Samsung S23 Ultra - $25/міс Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Доброго дня, хлопець 19 років, шукаю роботу, будь яку. Досвід роботи маю. 8 місяців на виробництві. Терміново потрібні гроші.