Ukrainian Calgary
-
Coopertors, td bank insurance, а так достаточно много.
-
Всем привет 👋 Я начинающий барбер самоучка (я себя рассматриваю как человек который может что то сделать с вашими волосами😄) и мне нужны люди для отработки разных техник стрижки 💇♂️ Поэтому я приглашаю вас к себе домой на стрижку, пообщаться и провести время с пользой👌Я живу прям возле C-Train станции в центре Downtown поэтому вам не нужно меня долго искать 🔍 Кому интересно такое предложение и кто хочет подстричься - пишите, подберем любое удобное время⏳
-
Привіт всім... Нашому захиснику,який воює з перших днів повномасштабної війни потрібна допомога! Прошу макс репосту. Не залишайте дитину без батька. Під час служби він отримав поранення та лікується в нього вже було 4 операції. Постраждали нижні кінцівки. Одна нога потребує операції та протезування,а інша довгого лікування та реабілітації. Потрібні гроші на ще одну операцію та протези.. Прошу допомогти воїну стати на ноги ,щоб заново навчитися ходити та повернутися до звичайного життя. Безмежно вдячні за кожну гривню Номер картки. 5355161166978742 Paypal
-
Рум-тур по апартаментах
-
Шукаю позитивну сусідку в просторі 2bedroom, район Marda Loop, 34 Ave SW прямо біля магазинів. Можна з тваринами. У вас окрема спальня +bathroom з ванною й walk in closet. 5 поверх, вид на гори. В квартирі всі amenities, стиралка+сушка, мікрохвильовка, посудомийка, кавомашинка, гриль, інтернет. Новий будинок. На 6 поверсі патіо. На -1 парковка й грумінг-зона для собак. Район тихий, приємний, є магазини, кафе, парки, транспортна розв'язка (три автобуси до центру та інші напрямки). Буду рада якщо заселитесь з собакою або любите собак (в мене голден ретрівер). Вартість: 1440 (все включене: світло, газ), контракт до кінця року. Заселення з 1 лютого. Від мене сусідці: безкоштовний інтернет Shaw, підписка на Netflix, безкоштовний грумінг вашої собачки 🥰 й автівка якщо шось привезти/відвезти, з'їздити в гори або на банфф. Є диван, стіл на стільці у вітальню. Про себе: працюю до 4pm Monday-Friday, далі зазвичай вдома.
-
Усім привіт Хочемо повідомити про відкриття нашого інтернет магазину з чохлами для телефонів У нас ви знайдете унікальні , якісні та стильні дизайни в українському стилі власного виробництва Ціна - 25cad 10% з кожного замовлення відправляємо на потреби для ЗСУ Звіти будемо публікувати в нашому профілі Instagram Для замовлення пишіть в особисті повідомлення Також Ви можете перейти на нашу сторінку в інстаграм та підтримати підпискою🥰 casein.project
-
Малюю на одязі. Ціни від 65$. Можна замовити тут чи на etsy LanawithMuffin