Ukrainian Calgary
-
Боже какой же Кринж 🤣
-
Я одна сейчас,кто приедет
-
Кто общаться
-
Бот, ти шо хворенька, -32 надворі 😆
-
Привіт всім ! Можливо комусь буде корисно, тим паче в ці холодні дні, тут можна замовити кульки на будь яке свято, та в них безкоштовна доставка :) я замовляла там такий набір, дуже задоволена!
-
Добрий день. Підкажіть, чи потрібно мати медичну/туристичну страховку для вїзду в Канаду? І для дитини також. Дякую
-
Доброго ранку! Чи є в когось краплі феністілу для дитини? треба дуже зняти зуд у малого, а тут такого немає навіть аналогу не знайшла. Може знаєте аналог? Чи можете дати краплі, ми заказали вже такі з України
-
Запитайте Aerius,в аптеці багато аналогів від аллергії
-
Ось аптека. Там працює провізор українець Матвій. Він може допомогти із покупкою та рецептом на потрібний препарат. Можливо і вам допоможе. Удачі!
-
Доброго дня, маю грн на приват24. Обміняю на CAD. Курс більш чим адекватний. Знаходжусь у Калгарі, можу підʼїхати у будь-яку точку для обміну. Кого цікавить - пишіть у приват. Дякую.
-
Продам взуття для харворку та штани на флісі із підтяжками. Стан нові. Черевики розмір 11 на 44-45. Штани XL. За все 60 долл.
-
🟢Дівчатка привітик🙋♀️я початковий майстер манікюру🥰 пропоную свої послуги 💅 шукаю моделей для відпрацювання техніки та швидкості Ціна за манікюр + однотонне покриття- 30$ ,чайові вітаються😅 (Зняття матеріалу від іншого майстра не враховано у вартість) 🏡Живу в районі Chinook centre,6707 Elbow drive SW ,буду рада знайомству❤️🔥 Кава, чай та смаколики для гарного настрою гарантуються🥰 та ще маю гарного 🐈 💌Для запису пишіть у повідомлення або за номером 8252882603
-
Они любят флиртовать в лесу. Есть ли у вас смелость? 😂
-
Всім привіт! Можливо хтось допоможе або знає хто може допомогти) Хочу пройти тех-огляд авто! Це потрібно для страхової! Був у майстра на «сто» він відмовив впроходженні ( сказав що не може підписати бумагу так як не робочі противотумані фари, та має ржавчину на дні авто! Якщо хтось знає людину чи має номер телефону яка може домогти мені буду дуже вдячний))) Всім гарного дня!!!
-
Доброе утро всем, -36??
-
Доброго дня!Позбавте свій автомобіль від пилу та плям – оберіть нашу послугу хімчистки салону! Відновіть свіжість і комфорт у кожній подорожі. Звертайтеся до нас для деталей та запису! 🚗✨ #Хімчистка #Автоуслуги
-
Есть те кто ищут комнату в аренду ? Пишите в ЛС
-
Якщо у вас стоїть віза ворк - тоді одразу, а якщо візітор тоді треба дізнаватись у офіцера. Готель дають на 14 днів
-
Добре,а якщо вразі не буде тоді що робити,буду з дитиною 6р.незнаю чи в booking житло так відразу поселемось🙃
-
Ми в Калгарі,надали готель на 14 днів.Завчасно не бронювали,але якщо маєте контакти то краще бронюйте.
30 Jan 2023, 02:45
22931/36107
about 7 hours ago