Ukrainian Calgary
-
Якщо ніхто не поставив до вас
-
Так
-
Можливо хтось має або знає місце де можна попрацювати над своїм авто( типу гаражи, місце в шопі і тд) В оренду Дякую.
-
Доброго всем времени суток. Может кто знает к кому можно в Калгари обратиться по поводу ремонта кузова ( рихтовка капота интересует или замена, крыло нужно поменять, фару и бампер заменить. Может кто знает про свалки и про мастерские. Спасибо большое за обратную связь, пишите в личку пожалуйста.
-
Pick n pull це шрот на якому можеш підібрати собі бампер, крило і фару.
-
ми знайшли католицьку школу неподалік, зайшли туди запитатися. Нам дали номер телефону управління школами і сказали призначити зустріч. Потім за два тиждні ми всі разом пішли туди, дитина здавала екзамен з англійської а ми підписували угоду про навчання за католицькими правилами чи традиціями , не пам'ятаю точно. Потім нас зареєстрували в системі і на наступний день вже вчилися.
-
Посмотри под капотом , зачастую такое есть тут на всех авто
-
Добрий день, моє ім’я Єлизавета. Я працюю в ділершіпі Heritage Honda Calgary, ми маємо пропозиції на нові автомобілі Honda, а також різноманітний вибір Used (БУ) автівок різних брендів на ваш бюджет. Наша компанія з розумінням ставиться до ситуації, в якій опинились українці. Тому, наш персонал зажди підбирає доступні автомобілі, а фінансовий відділ допомогає отримати одобрення від банку для всіх Українців з Work Permit. Можно в будь-який час зробити тест драйв, та отримати всю необхідну інформацію про автівки. Наша адреса 11609 40 Street SE, Calgary Номер для зв’язку 6475375828 (Єлизавета). Буду рада вам допомогти!