Ukrainian Calgary
-
Теперь будет новый слоган «как проебать 350000 грн.за 90 минут»😂👍
-
Хто може допомогти запустити авто (сів акамуятор на морозі) і у кого є провода прикурити . Район Cranston (Біля Seton) . Не безкоштовно. я заплачу. можливо хтось живе не подалік
-
🕶️ Хочу порекомендувати де можна отримати сонцезахисні окуляри, а також окуляри для зору, після діагностики 💛 БЕЗКОШТОВНО з картою health benefits🩵 (Ліміт відрізняється в кожному окремому випадку в залежності від зору- від 162$ до 250$) Якщо зацікавлені, я поділюсь контактами, пишіть в лс ❤️
-
Привіт Вам потрібна робота. Досвід роботи не потрібен - 18 років і старше (будь-якої статі) - Має бути доступним протягом кількох днів. Фрілансери потрібні для дуже надійного та добре оплачуваного поточного проекту.
-
Доброго дня. Перездаємо наш контракт який триває ще до травня, з можливістю продовжити. Будинок двокімнатний, велика зона кухні та залу. 1950$ + інтернет і світло платите самі. Депозит 1950$ Потрібно мати роботу, без домашніх тварин. 225 Martinvalley Road NE
-
Всем привет, продается кушетка в идеальном состоянии со всеми подушками и дополнительными ручками, отдадим одноразовые маски, шапочки, перчатки и покрывало Пишите в лс
-
💼 Захід з циклу лекцій про податки, бізнес та інше 27 СІЧНЯ 2024 РОКУ CALGARY ⚡️На вас чекають: ▪️Приклади зменшення податку ▪️Можливі витрати та податкові кредити ▪️ Виступи приватних підприємців ▪️Фуршет та кава
-
Всем привет, посоветуйте бухгалтера пожалуйста
-
И вот это
-
Advil помогает
-
чем именно болели?