Ukrainian Calgary
-
Добрий день усім. Мій чоловік Вільям — Native Speaker, викладач англійської мови з міжнародною кваліфікацією TEFL. В нього ще є вільні години для індивідуальних уроків (загальна англійська та підготовка до IELTS) Вільям навчає українців уже 12 років, працював в Києві, Житомирі і Вінниці; викладав загальну і бізнес-англійську, готує до IELTS, розмовляє розбірливим акцентом. Усі уроки ОНЛАЙН в Zoom; він працює з дорослими рівнів від Pre-intermediate (A2) і вище (B1/B2/С1/C2). 1 урок триває 1 год. Пробний урок — безкоштовний Далі ціни: загальна англійська — $33 канад. дол. за 1 год; підготовка до IELTS — $40 канад. дол. за 1 год. Його контакти: Facebook William Hall EnglishTeacher або Whats app: +1 (587) 832-4837 Будь ласка, пишіть йому англійською. Якщо ви знаєте когось, кому ця інформація може бути корисною, то поділіться нею, будь ласка.
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Продам два матраса queen 40$ и 80$ , кинг матрас 290$ и если нужен каркас к кинг матрасу допом 60$, смогу привезти к вам на дом, пишите в личку
-
Буду дуже вдячна за відповідь ❤️
-
Добрий день, така проблемка, я хочу іти навчатися у 12 клас ( так як дозволяє вік) але також хочу підробляти, на work permit чомусь стоїть обмеження щодо навчання в школі, в коледжах і т.д. Як можна змінити work permit, але лише так щоб зняли обмеження, а не щоб потрібно було робити study permit? Це все потрібно робити онлайн, чи у них є якиїсь офіс у Калгарі ?
-
Бліннн, не щастить мені
-
Вперше чую про такий ворк перміт)
-
Так, саме навчатись 🤷♀️
-
А у вас точно обмеження стосуються "навчатись", а не "навчати" (працювати) в школі?
-
Просто цікаво яким чином вони там розрізняють поняття навчати і навчатись
-
А як саме воно там прописано?
-
Попробуйте сходить в cbe сначала) они вам быстрее помогут чем помощь зала
-
Мені треба з України купити квитки на автобус і на літак .хвилююся чи не буде заборони чи ще чогось в зв'язку з воєнним часом. Ясна справа що перед оплатою треба зняти ліміт
-
Привіт всім шукаю людей які проживають в Летюриджи напишіть будь ласка в пм. Дякую
-
На оплати в інтернеті на закордонних сайтах, в іноземних валютах, покупки закордоном немає обмежень, тільки якщо у вас є ліміт на оплату в інтернеті, може спрацювати, але його досить легко змінити) Діє лиш від НБУ на зняття готівки закордоном (ліміт 12500 грн на тиждень з грн карток).