Ukrainian Calgary
-
☝️Вже можна передзамовити Samsung S24! Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Всім привіт! Мене звати Дмитро, працюю в барбершопі 💈MacLeod Trail Barbers💈 Calgary🇨🇦 запрошую всіх на стрижку:) Запис через дірект, або за телефоном 3682999804 Знаходимося за адресою: 4821 Macleod trail SW T2G 0A7 До зустрічі 🤝🏻
-
Всім привіт!! Дівчата, може хтось з вас працює в bakery? Є питання🤔 напишіть в пп
-
Дівчата, порадьте будь ласка куди можно піти на розтяжку? Щоб не за всі гроші світу
-
Доброго дня. Перездаємо наш контракт який триває ще до травня, з можливістю продовжити. Будинок двокімнатний, велика зона кухні та залу. 1950$ + інтернет і світло платите самі. Депозит 1950$ Потрібно мати роботу, без домашніх тварин. 225 Martinvalley Road NE
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Продаю MacBook Pro 2015 года 16 гб оперативной памяти,251 гб Все работает отлично,никаких трещин нет Продаю потому что мне сложно на нем работать в программах для учебы В комплекте оригинальная зарядка 500$
-
ПОСЛУГИ З РЕМОНТУ КОМП'ЮТЕРІВ ТА НОУТБУКІВ👨💻 • Відновлення даних 💽 • Очистка🗑️ • Ремонт/Оновлення/Заміна/Встановлення програмного забезпечення • Заміна обладнання • Підбір ПК або ноутбука за потребами (Б/в – Нові)💻 • Діагностика пк/ноутбука безкоштовно 🔥
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка ті хто робив вже еволюацію. Якщо в мене тільки свідоцтво про отримання повної середньої освіти (всі класи школи) чи потрібно мені надсилати документи до enic чи можна напряму у Wes? Дякую за допомогу
-
Шановні, пропоную індивідуальні, парні та групові заняття з вивчення англійської мови. Мене звати - Маріанна. Я магістр викладання англійської мови та викладач з пʼятирічним досвідом роботи як з дорослими, так і з дітьми. Заняття проходять онлайн та офлайн. Рівень А2 початковий (не базовий). За прайсом та додатковою інформацією звертайтесь у особисті повідомлення.
-
Добрий день. А якщо у дитини приписані лікарем ліки? Є переклад призначення