Ukrainian Calgary
-
Вітаю друзі! Знову маємо знижки на деякі Айфони☝️. 📱iPhone 14 - $32.80/міс (не лізинг) 📱iPhone 15 Pro - $52.09/міс (не лізинг) 📱iPhone 15 Pro Max - $64.95/міс (не лізинг) Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique або пишіть в особисті 😉
-
Послуги досвідченого спеціаліста з холістичної медицини. Психолог з спеціальністю “психологія екстремальних і кризових ситуацій”, з великим досвідом роботи у фізичній реабілітації та , готовий допомогти вам в зціленні та досягненні гармонії у вашому житті. Я працюю з емоційними станами, психосоматичними та невралгічними розладами. Розбір особистих питаннь , взаємовідносин та складних життєвих ситуацій і пошук способів їх вирішення. Мотивація,досягнення поставлених цілей, духовний і фізичний розвиток. В моєму підході до допомоги використовуються ефективні методи психотерапії, фізиотерапії, молитва, медитація, енергопрактики та інші інструменти. Моя мета - створити повністю індивідуалізований підхід до вашого благополуччя, об'єднуючи психологічний та фізичний аспекти. Дозвольте собі відкрити новий шлях до здоров'я та гармонії, підтриманий досвідом у фізіотерапії та психології! Звільніть свій потенціал для зцілення тіла і душі!
-
кто может выслать ссылку на заполнение анкеты по климатической помощи?
-
міст експрес
-
Всім привіт! Підкажіть чи комусь відправляли посилку з України ? Якою поштою користувались? Нова пошта досить дорого Може є щось дешевше? Дякую!
-
Привіт, нам завжди відправляли Укрпоштою, авіа приходить за три тижні
-
Дякую!
-
Думаю так, якщо дитина захоче ходити в школу, то там обов’язково попросять
-
Я продаю!!! Ціна 250 Розмір queen size 5 місяців користований! Купляв за 370 Якість достойна тих грошей!!!
-
Доброго дня. Маємо проблеми з каналізацією, підкажіть контакти сантехніка
-
Доброго дня. Підскажіть куди краще піти пройти медичну комісію для страховки. І чи працюють там в суботу. Дякую