Ukrainian Calgary
-
Доброго дня. Підскажіть куди краще піти пройти медичну комісію для страховки. І чи працюють там в суботу. Дякую
-
Я бачила інформацію шо укрпошта має ексклюзивні умови пересилки з Канадою зараз. Наче дуже швидко та до нового року були навіть знижки.
-
Дякую!
-
28+- дней 🤷🏽
-
Сподіваюся це правда
-
Доброго вечора, може комусь потрібен Спазмалгон (термін до 10.2024), везла запаси з України, але бачу не використаємо все до кінця дії терміну. Віддам за собівартістю. Також маю канефрон краплі (до 09/2024) та цитрамон екстра ( до 2025 )
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Маю питання,може в когось була подібна історія і знає як це працює. Я працюю в сфері обслуговування на фул таймі,але в мене бувають тижні коли я працюю лише 27-28 годин,чи зможу я подаватись на PR в майбутньому за таким,скажемо,плавним графіком,чи можуть такі тижні компенсувати тижні коли працюєш набагато більше годин? Дуже дякую