Ukrainian Calgary
-
Доброго дня , порадьте будь ласка викладача вокалу в центрі або поблизу , дякую завчасно )
-
Доброго вечора. Потрібна допомога, ми терміново переїзджаєм завтра з готелю до будинку, з району Kingsland в Beddington Heights. О 8.00 ранку. Можливо в когось є можливість допомогти з переїздом або підкажіть номер хто користувався такою послугою? Дякую
-
+1 587-600-2668 Одна година 85$ . Особисто користувалася їх послугами. Можете написати смс ,вони відповідають
-
Дякую
-
Напишіть йому ,він дуже допомагає
-
Добрий день! Чи є в чаті дизайнери інтер’єру чи 3д візуалізатори? Цікавить наскільки порулярні ці професії в Калгарі. Що потрібно щоб взяли на таку роботу: підтвердження диплому, портфоліо тощо? Можливо во хтось підкаже? Чи де можна про це почитати? Всім дякую!
-
Всім привіт☺️ Я - незалежний партнер міжнародного туристичного клубу! Шукаю друзів- партнерів) Познайомлю з можливістю подорожувати світом зі знижками від 25% і вище, покажу базу на 21000 круїзних напрямків і більше 150 000 курортів та готелів. Навчу відпочивати та заробляти на цьому. Пишіть в особисті повідомлення📩
-
У меня друг собирается лететь в Калгари в этих числах
-
Люди, підкажіть, бужь ласка, де в Калгарі можна придати морську свинку+клітку. Чи продають тварин у Smart pet?
-
Скажіть , будь ласка , чи можна взагалі зараз у Калгарі розраховувати на безкоштовний готель ?
-
Доброго дня! Я вчитель математики та інформатики Ікатегорії з десятирічний стажом робота як в школі так і індивідуальні заняття. Маю досвід роботи з різними дітьми (з 3 класу по 11 клас), навіть з дітьми з особистими потребами. Якщо Вашим дітям потрібна допомога у навчанні звертайтеся😊
-
Привіт!! Кто вже працює на будівництві, дайте контакти або рекомендації!!! Я займаюсь ремонтами ( внутрішні оздоблення) малярні , декоративні роботи , підлогове укриття( плитка різного формату, паркет, ламінат, ковролін , т.Щ.), підключення сантехніки . Дуже потребую допомоги! 825:735/76-96.