Ukrainian Calgary
-
А letter of introduction показували?
-
Доброго дня! 29го прилітаю до Калгарі. Шукаю роботу: Web Developer - Front End, Back End, Full Stack Python Developer Мої скіли: Front-end skills: HTML, JavaScript. jQuery, Vue.js and CSS; Back-end skills: SQL, PHP, Python, Frameworks: SaaS, React, Angular, ASP NET and Django Буду радий будь-яким пропозиціям)
-
Я б тобі радив паралельно проситись на будівництво, так як перших декілька місяців тобі треба за щось жити, а в айтішку не зайдеш Хіба крутий сіньйор, тоді тобі в чатах питати і не потрібно
-
А якщо я не шафа здорова?) Я зі школи ще починаючи, 9 років вчив IT не для будівництв так то...
-
Вітаю! Підкажіть будь-ласка, чи можна знімати готівку з української картки в банкоматах Калгарі. Яка комісія?
-
Як і всі ітшники, які прилетіли до Канади
-
Ну якщо в тебе є здорова така подушка, щоб місяцями чекати оферу в Канаді, то ок
-
Це з розряду "Побачити Париж та померти". Багато хто скаржиться по чатах: "Індуси все окупували, роботи немає.", діаспора розводить чати локальними мемчиками і міркуваннями про 200к (на рік), а куди податися скромному девелоперу, який просто хоче працювати і отримувати свої 40-60к?...
-
О, дякую! А 420 - це обмеження на добу чи на тиждень?
-
3.50 з сотні?
-
Дякую!!!
-
А в українському банку мається на увазі відсоток за конвертацію чи ще щось додаткове?
-
І як взагалі знаходиться