Ukrainian Calgary
-
-
Работаю в Амазон с такими правами и подрабатывал в doordash
-
Привіт! Я готовий на фінансову винагороду 💰 за рекомендацію мене для отримання роботи. Я старанно шукаю робочу посаду в галузі НАФТИ/ГАЗУ, бажано у форматі кемпу. Можливо, хтось може мені допомогти? 💼 На цьому тижні я готуюся до отримання сертифікатів безпеки та оновлення моєї водійської ліцензії до категорії 5. Ваша допомога та поради надзвичайно важливі! 👤 Я надійний, готовий до понаднормової праці, фізично витривалий. Керівництво буде вам вдячне - я дуже старанний. Якщо ви можете мені допомогти з рекомендаціями - просто надішліть мені повідомлення. Я надам своє резюме і домовимось про подальше. Дякую!
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Дякую! Вже залишили оголошення для сусідів
-
Допоможе)
-
Подайте на апеляцію. Там зазвичай 1 бал додають
-
Всем привет и хорошего дня 🫡😊 📎#seling #staff #electronic #powercable 🛒 - кабеля питания (power cable)для пик и других девайсов 💠- 5$ 💠- район SE или Центральна библиотека 📚
-
Вітаю! З 1 лютого перездам будинок на 3 спальні, 2 поверхи, без бейсменту. Є гараж на 2 авто. Оренда до травня з можливістю продовження. Спокійний район.Дуже зручне розташування: поруч школи, дитячі садки, магазини Суперстор, Вінерс, Canadian Tire, The Hime Depot, піцерії, кавʼярні та багато іншого, дитячі майданчики, зупинка автобусу, пішки можна дійти до BusStation з великою кількістю автобусі в різні напрямки міста. Недалеко мальовниче озеро. Будинок дуже теплий. 2300$+комунальні. Без домашніх тварин. Coventry Hill Way, NE.
-
Продаю бежеву сукню, нова, ні разу не вдягалась. Розмір S
-
Яяяя
-
ДЛЯ ТИХ,КТО ШУКАЄ ЖИТЛО З КІНЦЯ БЕРЕЗНЯ «ОЛІВЕР ІСТ» Цей апартамент розташований на 23-му поверсі, зручно в самому серці центру Калгарі. - Кондиціонер. - Вбудовані пральні машини в апартаменті. - Нержавіючі сталеві прилади Energy Star для кулінарних шедеврів. - Кварцові стільниці, рафінована основа для приготування обіду. - Вікно від підлоги до стелі вітальні для прекрасного краєвиду. - Системи сонячних затінень для сну, конфіденційності та спокою. - Дерев'яний підлоговий покриття, яке надає багатий фініш та космополітичний блиск. - Вигідний південний краєвид міста, горизонту та гір. - Вбудовані організатори шаф. - Вбудовані підсвічувані дзеркала для підкреслення вашої природної краси. Також, ми безкоштовно залишаємо диван. Всі інші речі можемо продати вам за вихідну ціну: ліжко, стільці та побутові речі. Багато інших переваг, напівмебльований або необладнаний варіант, включено опалення та вода. Звертайтеся особисто, якщо зацікавлені або є питання
-
Сукню купи