Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Inesa
    wrote on last edited by
    Добрый день .Подскажите пожалуйста ,открыть свой бизнес ,какие документы нужны ,и где их можно получить?
    1 Reply Last reply
    0
  • t775220727T Offline
    t775220727T Offline
    Мария
    wrote on last edited by
    Привiт дівчата👋 Мене звати Марія,я сертифікований майстер манікюру 💯 Запрошую вас до себе!🌹 З мене кава з смаколиками та охайний манікюр, з вас гарний настрій 🔥 Адреса: 16154 Everstone Rd SW, Calgary Прайс від 20$💥 Пишіть у особисті повідомлення або дзвоніть за номером телефону +13689939606
    1 Reply Last reply
    0
  • t465120296T Offline
    t465120296T Offline
    Дмитрий Ольховский
    wrote on last edited by
    Всем привет, есть свободная квартира, возле даун тауна, уже с мебелью 2000$ без депозита ! Можно подписать контракт на пол года! Можно заехать хоть завтра.
    1 Reply Last reply
    0
  • t785828676T Offline
    t785828676T Offline
    Amira 888
    wrote on last edited by
    Здравствуйте подскажите пожалуйста. Кто работает по данной специальности (shunter driver) расскажите пожалуйста подробнее о вашей работе. И где можно найти вакансии
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alejandra
    wrote on last edited by
    Заселення з сьогоднішнього дня! Близько до 17 ave NE. Здам дві кімнати по 850$ кожна. Короткостроковий/середньостроковий договір. У квартирі зі мною живуть два кота. Орендна плата 850$/місяць Застава становить 850$ Інтернет – 30$ на місяць Комунальні послуги близько 60/120$ в холодні місяці У квартирі є: ▫️Посудомийна машина ▪️Пральна/Сушильна машина ▫️Спільна ванна кімната з іншим орендарем. ▪️Трохи сховища в гаражі ▫️Власний задній двір ▪️2 паркомісця ▫️Садовий простір ▪️Продуктовий магазин/АЗС/парки/доріжки поруч ▫️Швидкий доступ до Deerfoot/16ave Якщо вам потрібнe ліжко – дайте мені знати, і я спробую якомога швидше організувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t407519050T Offline
    t407519050T Offline
    Kateryna Velyka
    wrote on last edited by
    Вітаю! Моя двоюрідна сестра і я приїздимо у Калгарі на початку березня та шукаємо кімнату на двох, або бейсмент. Ми дві молоді, охайні, відповідальні та дружелюбні дівчини. Без тварин. Без дітей. Цікавлять райони SE, SW, NW. Є можливість оплатити одразу 3 місяці проживання після перегляду. Бюджет до 1000$ Наперед дякуємо за відгук! :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1445953508T Offline
    t1445953508T Offline
    Катерина
    wrote on last edited by
    Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана
    wrote on last edited by
    Напишіть і мені будь ласка!
    1 Reply Last reply
    0
  • t561540877T Offline
    t561540877T Offline
    Мари❤
    wrote on last edited by
    Шановні, пропоную індивідуальні, парні та групові заняття з вивчення англійської мови. Мене звати - Маріанна. Я магістр викладання англійської мови та викладач з пʼятирічним досвідом роботи як з дорослими, так і з дітьми. Заняття проходять онлайн та офлайн. Рівень А2 початковий (не базовий). За прайсом та додатковою інформацією звертайтесь у особисті повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t429147190T Offline
    t429147190T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Отличный и надежный семейный автомобиль, не имеющий абсолютно никаких проблем с обслуживанием. Статус ACTIVE, поставляется с новыми зимними шинами. Новый аккумулятор и новые тормозные колодки. Недавно была замена масла.Имеет подогрев передних и задних сидений и руля, buetooth, камера заднего вида и датчики слепых зон. Понорамная крыша выглядит великолепно на этом Hyundai Santa Fe 2014 года Двигатель 2.4 бензин Пробег 204460 Цена $14,200.
    1 Reply Last reply
    0
  • t427123753T Offline
    t427123753T Offline
    Svitlana Tumanova
    wrote on last edited by
    Срочно lease takeover, актуально до 6.02. 1bedroom премиум (не студия), район marda loop. 2107 34Ave. Одному или паре, можно с животными. 1850$, все включено. БЕЗ депозита. С мебелью (кроме кровати). Все есть: микроволновка, стиралка, сушилка, в душе функция steam bath (сауна), холодильник делает лёд и сыпет вам в стакан. Огромный балкон. Дом pet friendly. 6 этаж - патио с видом на горы. Внизу grooming station мыть собачек с прогулки. Паркинг -1 -2 этажи или бесплатно на улице. Дом подсоединен к системе Zen: можно разбить ренту на два платежа (1 и 15 числа), +все платежи поднимают вам кредитный рейтинг. 15мин до даунтауна: 7, 22, 3 автобусы прямые маршруты, также рядом с-трейн. Рядом один из лучших парков города, речка, мостики. Через дорогу магазины: Safeway, shoppers, кофейни, пиццерии. Новоприбывшим оставлю что-то из бытового на первое время +робот пылесос. Въезжать можно в любое время после 6.02. Контракт до конца года, цену не поменяют.
    1 Reply Last reply
    0
  • t385812201T Offline
    t385812201T Offline
    Алина Романовська
    wrote on last edited by
    Всім привіт, в кого є робоче резюме клінера, в готель, можете дати якісь поради, що краще написати, щоб взяли на роботу. Досвіду роботи крім своєї квартири не маю)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1445953508T Offline
    t1445953508T Offline
    Катерина
    wrote on last edited by
    Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandra
    wrote on last edited by
    Дякую всім хто відгукнеться
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandra
    wrote on last edited by
    Та можливо є волонтери, хто допомагає з меблями
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandra
    wrote on last edited by
    Дорого вечора усім. Плануємо з родиною переїхати у Калгарі. В нас двоє діток. Підскажіть хороші райони для життя, будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • t619858086T Offline
    t619858086T Offline
    Svitlana Harasym
    wrote on last edited by
    Доброго ранку усім! Моя сестра з дитиною хоче прилетіли в лютому до мене в Калгарі. Вона ніколи не літала літаком. Плануємо 17 лютого Варшава - Франкфурт - Калгарі Air Canada купувати квитки. Може ви знаєте що ще хтось летить цього дня цим маршрутом і склали б компанію, бо сестра не знає англійської і це її перший політ літаком. Напишіть мені в приватні будь ласка. Можемо глянути інші дати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t487267547T Offline
    t487267547T Offline
    Юлия Канаева
    wrote on last edited by
    Купили на 14 лютого цей рейс
    1 Reply Last reply
    0
  • t466593095T Offline
    t466593095T Offline
    Dmytro Khoptian
    wrote on last edited by
    Пропоную уроки Водіння для водіїв-початківців та підготовка до Роадтесту. Автомат. 1.5 години.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня Поддубная
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, в мене така ж ситуація як писала дівчина вище- дивимося мамі квитки на кінець лютого - початок березня з Бухаресту, авіакомпанія KLM через Амстердам. Може хтось вже обрав рейс і міг би допомогти їй, хоча б сісти на літак та зробити пересадку, бо мама не знає англійську і летить вперше сама
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags