Ukrainian Calgary
-
Всім привіт, в кого є робоче резюме клінера, в готель, можете дати якісь поради, що краще написати, щоб взяли на роботу. Досвіду роботи крім своєї квартири не маю)
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Дякую всім хто відгукнеться
-
Та можливо є волонтери, хто допомагає з меблями
-
Дорого вечора усім. Плануємо з родиною переїхати у Калгарі. В нас двоє діток. Підскажіть хороші райони для життя, будь ласка
-
Доброго ранку усім! Моя сестра з дитиною хоче прилетіли в лютому до мене в Калгарі. Вона ніколи не літала літаком. Плануємо 17 лютого Варшава - Франкфурт - Калгарі Air Canada купувати квитки. Може ви знаєте що ще хтось летить цього дня цим маршрутом і склали б компанію, бо сестра не знає англійської і це її перший політ літаком. Напишіть мені в приватні будь ласка. Можемо глянути інші дати.
-
Купили на 14 лютого цей рейс
-
Пропоную уроки Водіння для водіїв-початківців та підготовка до Роадтесту. Автомат. 1.5 години.
-
Доброго вечора, в мене така ж ситуація як писала дівчина вище- дивимося мамі квитки на кінець лютого - початок березня з Бухаресту, авіакомпанія KLM через Амстердам. Може хтось вже обрав рейс і міг би допомогти їй, хоча б сісти на літак та зробити пересадку, бо мама не знає англійську і летить вперше сама
-
Ні в якому. Тільки дебіт оформлюють на місці. Кредитну картку отримаєте пізніше (її для вас друкують, на ній ваше імʼя і прізвище). Можете при оформленні замовити її у будь-яке відділення банку і забрати звідти
-
Привіт! Може хтось знає, чи ще селять людей в безкоштовні готелі на 14 днів? До кого звертатися з цього приводу?
-
Доброго дня, мене звати Катя, нам більше нема до кого звернутися, окрім як не до байдужих людей, Зараз нам потрібна операція щоб врятувати малюкові зір. потрібне довге відновлення, щоб Микитка чув та бачив. Так само нам ставлять ваду сердечка, тато Микитки нас покинув та допомогти нам більше нікому. Дякуємо хто долучився ❤️ 53551-62310296-015 PayPal katriinakatrina2000 Дякую всім 🙏🙏🙏🙏❤️
-
Заселення з сьогоднішнього дня! Близько до 17 ave NE. Здам дві кімнати по 850$ кожна. Короткостроковий/середньостроковий договір. У квартирі зі мною живуть два кота. Орендна плата 850$/місяць Застава становить 850$ Інтернет – 30$ на місяць Комунальні послуги близько 60/120$ в холодні місяці У квартирі є: ▫️Посудомийна машина ▪️Пральна/Сушильна машина ▫️Спільна ванна кімната з іншим орендарем. ▪️Трохи сховища в гаражі ▫️Власний задній двір ▪️2 паркомісця ▫️Садовий простір ▪️Продуктовий магазин/АЗС/парки/доріжки поруч ▫️Швидкий доступ до Deerfoot/16ave Якщо вам потрібнe ліжко – дайте мені знати, і я спробую якомога швидше організувати.
-
Доброго дня, мене звати Катя, нам більше нема до кого звернутися, окрім як не до байдужих людей, Зараз нам потрібна операція щоб врятувати малюкові зір. потрібне довге відновлення, щоб Микитка чув та бачив. Так само нам ставлять ваду сердечка, тато Микитки нас покинув та допомогти нам більше нікому. Дякуємо хто долучився ❤️ 53551-62310296-015 PayPal katriinakatrina2000 Дякую всім 🙏🙏🙏🙏❤️